hamilelikte sivilce

elifadaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
27
1
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar gebelik döneminde sivilce sorunu yaşayan var mı ? ne yapabiliriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba benim cildim hem karma hemde hassas yüzümde hemde sırtımda çok fena sivilce ve siyah nokta lekeler çiller ne ararsan vardı LR WORLD ürünleriyle tanıştım ve kuruttu resmen ürünler Almanyadan gelior ve gerçekten 26 yaşıma kadar sivilce ile cebelleştim en sonunda kurtuldum.Eğer kullanmak istersen haceryakali@gmail.com adresinden veya LR Hacer İnce facebook ekleyip bilgi alabilirsiniz.
resimlerdende görebilirsiniz cnm farkı bendeki hem sivilceleri kuruttu hemde lekelerin rengi açıldı 15 günlük kullanımda... Eki Görüntüle 1404156Eki Görüntüle 1404157Eki Görüntüle 1404158

Merhaba;
ben Fransa'dan temelli Türkiye'ye geldim, orda kullandığım ve gittikçe Türkiye'ye getirdiğim bir ürün var, peau nette, gebelikte, emzirme döneminde kullanabileceğiniz %100 organik bir ürün, Trükiye ye de gelmiş, satın almak istedim ama henüz satışa başlamamışlar, www.sivilcemyok.com
Neobulle markasının temsilcisi Nünü Bebek Ürünleri getirmiş, kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…