Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim ilk öğrendiğimden itibaren 15. haftaya kadar devam etti. Ergenliğimde bile bu kadar sivilce görmemiştim cinsiyetle alakası var mı bilemem ama bazılarında gebelik süreci boyunca devam ediyor. Bizim cinsiyetimiz erkek
ilk haftalarda cok fazla cıktı hala onlarn izleri gecmedi ama 13.haftayı yasıyorum azaldı bitmedi ama o kdr cok da ckmıo. İlaç kullanmk yasak zaten sadece sık temizlemek gerekiyor.
Cinsiyetle alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Tek bildiğim yüzüm ve vücudum hiç bu halde olmamıştı. Hayır yani çıkan sivilcenin izi de geçmiyor şaka gibi haftalarca kalıyor
Cinsiyetle alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Tek bildiğim yüzüm ve vücudum hiç bu halde olmamıştı. Hayır yani çıkan sivilcenin izi de geçmiyor şaka gibi haftalarca kalıyor