• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte sivilce artışı..

32 haftalığım. Çok kötü izleri çukur gibi kalıyor.çok dert ediyorum.bende cinsiyyet kız. Derler kız annesinin güzelliğini alır diye

• Beğen
Reactions: The
Hamileligin ilk dönemlernde yüzde sivilce artışının cinsiyetle alakası olduguna inanan ve deneyimleyen var mı?
Benim ilk öğrendiğimden itibaren 15. haftaya kadar devam etti. Ergenliğimde bile bu kadar sivilce görmemiştim 😂 cinsiyetle alakası var mı bilemem ama bazılarında gebelik süreci boyunca devam ediyor. Bizim cinsiyetimiz erkek

Sivilceler icin ne uyguluyorsunuz ? Acaba belli bir haftadan sonra azalir mi yada doguma kadar devam mi eder

Sivilceler icin ne uyguluyorsunuz ? Acaba belli bir haftadan sonra azalir mi yada doguma kadar devam mi eder
ilk haftalarda cok fazla cıktı hala onlarn izleri gecmedi ama 13.haftayı yasıyorum azaldı bitmedi ama o kdr cok da ckmıo. İlaç kullanmk yasak zaten sadece sık temizlemek gerekiyor.

Cinsiyetle alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Tek bildiğim yüzüm ve vücudum hiç bu halde olmamıştı. Hayır yani çıkan sivilcenin izi de geçmiyor şaka gibi haftalarca kalıyor

Cinsiyetle alakası olduğunu hiç sanmıyorum. Tek bildiğim yüzüm ve vücudum hiç bu halde olmamıştı. Hayır yani çıkan sivilcenin izi de geçmiyor şaka gibi haftalarca kalıyor
Bende ayni durumdayim ve agriyor ici dolu sivilceler insallah dogumdan sonra gecer

• Beğen
Reactions: The
Back
X