- Emoji Skoru
- 90
- Puanlar
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
canım bende şuan o durumdan müzdaribim.günde 3 litre su iç içebilirsen ben hamile değilim ama hamilelik planlıyrum bende antibiyotik kullanamıyorum.monurol içtim tekrarladı ama bol su içince iyi geliyor oruç tuttuğum için iftardan sahura kadar elimden su düşmüyor.maydanoz suyuda iyi geliyormuş
dediğin gibi Allah korusun düşüğe sebep olabiliyormuş o yüzden senin tek çaren bol su içmek olacak canım.bende geçen ay bayağı bir kasık ağrısı vardı acaba dedim hamilemiyim sadece sol kasığım ağrıyodu ama değilmişim.bu sistit kasık ağrısı da yapıyormuş heralde o yüzdendi
Hamileyim ama sistitim arkadaşlar. Düşüğe bile neden olabiliyormuş. Ne yapmalıyım lütfen yardım.Ağır antibiyotik yasak. Hamilelikte kullanılan antibiyotikte geçirmedi. Bitki kürü de muamma.Lütfen yardım edin
canım bol su içeceksin birde ayaklarını sıcak tutmata dikkat edeceksin tabi yazın sıcak olur falan deme öyle banyyoyu yıkayım tuvaleti yıkayım bonyoyu yıkayım yok canım bunlara dikkat et kısa sürede geçer tmm aynıı şey bana da oldu öyle çok telaş edecek bir durum değil tmm geçmiş olsun
Anlamadım cnm yaa banyoyu tuvaleti mi yıkayım sürekli? Onu mu demek istedin. Benm antibiyotik kullanmama rağmen geçmedi. Kafayı yiycem ürologum sakat bile doğabileceğibni söyledi. Seninki hamilelikte antibiyotikle geçmişmiydi cnm? Nolur yardım edin çok mutsuzum
Anlamadım cnm yaa banyoyu tuvaleti mi yıkayım sürekli? Onu mu demek istedin. Benm antibiyotik kullanmama rağmen geçmedi. Kafayı yiycem ürologum sakat bile doğabileceğibni söyledi. Seninki hamilelikte antibiyotikle geçmişmiydi cnm? Nolur yardım edin çok mutsuzum
Mrb burdayım. Çocuğum sağ salim doğdu. Sistit zaten hamilelikte daha sık görülen bişeymiş. Hamileliğim bitti sistitte bitti
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin inşallahMrb burdayım. Çocuğum sağ salim doğdu. Sistit zaten hamilelikte daha sık görülen bişeymiş. Hamileliğim bitti sistitte bitti
Sağol cnm bendede hamilelik öncesi kronik sistit vardı ve hamilelikle birlikte en hat safaya geldi. Hamilelik sonrası uçtu gitti problemim ama geçen çok az şekilde yine nüksetti ve bitane monurol şaşem vardı onu kullandım ve geçti. Yani yıllardır çektiğim sistit belası hamilelikten sonra yok olduHayırlı uğurlu olsun bebeğin inşallah
Geçmiş olsun inşallah bebişiniz etkilenmemiştr haptan. Yukarıda yazdım sistit geçmişimi. İnşallah sağ sağlim doğurursunuzya bende hamile oldugumu bilmeden ağır antibiyotik olan cipro kullandım.. sonra anladım ki hamileymişim..aldırmam gerektiğini söyledi doktor.. sistit hamilelik sırasında daha çokmu artıyor.. bende de 2 yıldır geçmeyen kronik sistit var..hamilelikte çok etkilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?