Hamilelikte Sırt ve karın ağrısı:(

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
991
354
103
Sabaha karşı hem karın ağrısı ( komple karın bide üst tarafı) hemde sırt ağrısıyla uyandım baya rahatsız ediciydi biraz gazım vardı galiba çıkarınca rahatladım sırtıma sıcak su torbası koydum uyumuşum 16 haftalığım . İlk başta çok korktum ama geçince önemsemedim niye oldu ki acaba başına gelen varmı

Ben hamileyken aşırı sirt agrisi cektim ama ben migde ve safraya bagliyorm cunku migde ve saframda sıkıntilarim vardi tedavim yarim kalmisti bunlar sirt agrisi yapiyor bir iki yudum sut icerdim ilac alamadigim icin iyi gelirdi

Belki üşütmüs olabilirsin canım. Bende de oluyor kendime dikkat etmezsem, rüzgarda kalirsam

Benim de sırt üstü uyuduğumda sırt-bel ağrım oluyor. Karın ağrısı üşütme ya da belki enfeksiyon belirtisi olabilir. Doktorunuzla paylaşırsanız belki idrar testi vs gereklidir

Ben hamileyken aşırı sirt agrisi cektim ama ben migde ve safraya bagliyorm cunku migde ve saframda sıkıntilarim vardi tedavim yarim kalmisti bunlar sirt agrisi yapiyor bir iki yudum sut icerdim ilac alamadigim icin iyi gelirdi
Benim ilk defa oldu akşam oldu biraz sırt ağrım kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…