Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar göğüsleri silikon olup hamilelik geçiren varmı ?varsa emzirmede yada hamilelikte sorun oluyormu lütfen cevaplarsanız cok sevinirim birde silikon ileride kist yada daha kötü bir şeye sebeb olurmu
Ben ilk cocugumdan sonra goguslerimi hem diklestirdim, hem de silicon yaptirdim.
Bir ay once ikinci cocugumu dogurdum. Hamilelikte sorun falan olmuyor, ama sutte etki gosteriyor. Sut az oluyor amelyatli goguslerde. Bi de gogusler yumusuyor, volumunu kaybediyor. Ben daha yeni dogum yaptim belki ilerde duzelir, bilemiyorm.
Şubat 2009 da gögüs büyütme ameliyatı olmuştum. Şu anda da 14 haftalık hamileyim. Şu anda görünüş olarak bozulma yok. Sadece hassaslar ki bu da hamilelikden kaynaklanıyor.
Emzirme konusunda doktorum sorun olmaz demişti. Ama süt çok mu olur az mı olur bilemiyorum. Benim ilk çocuğumda da çok fazla sütüm olmamıştı ki o zaman ameliyatlı da değilim.
Ben ilk cocugumdan sonra goguslerimi hem diklestirdim, hem de silicon yaptirdim.
Bir ay once ikinci cocugumu dogurdum. Hamilelikte sorun falan olmuyor, ama sutte etki gosteriyor. Sut az oluyor amelyatli goguslerde. Bi de gogusler yumusuyor, volumunu kaybediyor. Ben daha yeni dogum yaptim belki ilerde duzelir, bilemiyorm.
mereba peki bunun protesden kaynaklandığını doktormu söyledi acaba benimde bi oğlum var ve 2. çocuğu düşünüyorum tek korkum bu takrar ameliyat olmam gerekirmi 2. bebekden sonra bu sorunu çözsem hemen yarın olucam tavsiyeni bekliyorum