• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte silikonlu göğüsler

dermo35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
16
0
86
Bursa
arkadaşlar göğüsleri silikon olup hamilelik geçiren varmı ?varsa emzirmede yada hamilelikte sorun oluyormu lütfen cevaplarsanız cok sevinirim birde silikon ileride kist yada daha kötü bir şeye sebeb olurmu

Merhaba,

Ben ilk cocugumdan sonra goguslerimi hem diklestirdim, hem de silicon yaptirdim.

Bir ay once ikinci cocugumu dogurdum. Hamilelikte sorun falan olmuyor, ama sutte etki gosteriyor. Sut az oluyor amelyatli goguslerde. Bi de gogusler yumusuyor, volumunu kaybediyor. Ben daha yeni dogum yaptim belki ilerde duzelir, bilemiyorm.

Selamlar,

Şubat 2009 da gögüs büyütme ameliyatı olmuştum. Şu anda da 14 haftalık hamileyim. Şu anda görünüş olarak bozulma yok. Sadece hassaslar ki bu da hamilelikden kaynaklanıyor.

Emzirme konusunda doktorum sorun olmaz demişti. Ama süt çok mu olur az mı olur bilemiyorum. Benim ilk çocuğumda da çok fazla sütüm olmamıştı ki o zaman ameliyatlı da değilim.

Umarım en kolay şekilde atlatabiliriz...

Merhaba,

Ben ilk cocugumdan sonra goguslerimi hem diklestirdim, hem de silicon yaptirdim.

Bir ay once ikinci cocugumu dogurdum. Hamilelikte sorun falan olmuyor, ama sutte etki gosteriyor. Sut az oluyor amelyatli goguslerde. Bi de gogusler yumusuyor, volumunu kaybediyor. Ben daha yeni dogum yaptim belki ilerde duzelir, bilemiyorm.

mereba peki bunun protesden kaynaklandığını doktormu söyledi acaba benimde bi oğlum var ve 2. çocuğu düşünüyorum tek korkum bu takrar ameliyat olmam gerekirmi 2. bebekden sonra bu sorunu çözsem hemen yarın olucam tavsiyeni bekliyorum

bende merak ediyorum bu konuyu, doktor bi sorun olmayacağını söylemişti. umarım da öyle olur..

bayanlar kise yokmu ya bu deneyimi yaşayan ve sonucunu gören yardım lütfen çok önemli cevap verin lütfen olumlu olusuz:17:

ben demerak ediyorum hamilelikte sorun oluyor mu diye, tecrubesi olanlar lutfen paylasin bizimle, karar vermemize yardimci olun..sevgiler herkese

Back