Canım miden bi bulanmaya başlasın bırak sigarayı içeni bile istemiyceksin yanında bende öyle oldum mide bulantısı ilk defa işe yaramıştı onun sayesinde sigaradan da içendende uzak duruyordum4+2’yim. Sigarayı 6-7 senedir içiyorum ve bırakmakta çok zorlanıyorum. İçsem vicdan azabı çekiyorum içmesem sinirlerim çok bozuluyor. Hamilelikte sigarayı nasıl bırakabildiniz yardımınıza ihtiyacım varLütfen sigara bebekten daha mı önemli gibi laf edecekler, bu zorlu durumu yaşamamış olanlar konuya dahil olmazsa sevinirim. Sonuçta ben de çabalıyorum olması için, kolay olsaydı bırakabilirdim zaten. Şimdilik en hafif sigaraya geçtim ve yanında suyla beraber içiyorum.
Bir şekilde kendinizi sanki hamileymiş gibi kısıtlayın en azından azaltmaya çalışın. Ben hep hamile olduğumu öğrenince bırakırım diyordum ama öyle olmuyormuş maalesef o kadar bağımlıymışım ki meğer içmeyince gerçekten deliye dönüyormuşum.Yani bende iciyorum ve bebek düşünüyorum ama nasil brakacagm konusunda maalesef bir bilgim yok..
Tum değerleri nikotin vs 0 olan sigaralar var dudak tirkayisi gibi bir sure oyle idare edin.. gunde 3-4 taneden fazla icmemeye çalışın eminim olacaktir.
Bir arkadasim vardi hamile iken iciyordu bir gun karsilikli icerken midesi bulandi sanirim 13.haftasinda falandi.. ogurdu ve o gündür icmiyor bebis dogdu bile ama o bir daha sigaraya donmedi
İnşallah canım, sırf bunun için artık bulantılarım başlasa diyorum çünkü içtikçe gerçekten vicdan azabı çekiyorum ama kendimi durduramıyorum da çok zor bir durum.Canım miden bi bulanmaya başlasın bırak sigarayı içeni bile istemiyceksin yanında bende öyle oldum mide bulantısı ilk defa işe yaramıştı onun sayesinde sigaradan da içendende uzak duruyordumsağlıkla gelsin miniğin inşallah
Sen içmemeye çalış yinede ne kadar az içersen o kadar iyi
Erken doğum riskin oluyo sigara içersenİnşallah canım, sırf bunun için artık bulantılarım başlasa diyorum çünkü içtikçe gerçekten vicdan azabı çekiyorum ama kendimi durduramıyorum da çok zor bir durum.
Canım çok zor biliyorum ama her iki şekilde huzursuz oluyorsun işte.. Sigara içenler sigarayı yararlı diye içmiyor zaten Uzun uzun zararını anlatmaya gerek yok.. Bende günde bir paket sigara kullanan biriydim.. Hamile kalınca aksi gibi midem de bulanmadı ki tiksineyim.. Ama dediğiniz gibi içsem ayrı içim yanıyor içmesem ayrı bi stres.. Ama ben öğrendim bir hafta geçmeden hemen bıraktım sigarayı.. Ben şöyle yaptım mesela sigara içesim geldi o an elime bir meyve aldım onu yedim ve bebeğime zehir yerine vitamin göndermiş olmanın mutluluğunu yaşadım4+2’yim. Sigarayı 6-7 senedir içiyorum ve bırakmakta çok zorlanıyorum. İçsem vicdan azabı çekiyorum içmesem sinirlerim çok bozuluyor. Hamilelikte sigarayı nasıl bırakabildiniz yardımınıza ihtiyacım varLütfen sigara bebekten daha mı önemli gibi laf edecekler, bu zorlu durumu yaşamamış olanlar konuya dahil olmazsa sevinirim. Sonuçta ben de çabalıyorum olması için, kolay olsaydı bırakabilirdim zaten. Şimdilik en hafif sigaraya geçtim ve yanında suyla beraber içiyorum.
Canım çok zor biliyorum ama her iki şekilde huzursuz oluyorsun işte.. Sigara içenler sigarayı yararlı diye içmiyor zaten Uzun uzun zararını anlatmaya gerek yok.. Bende günde bir paket sigara kullanan biriydim.. Hamile kalınca aksi gibi midem de bulanmadı ki tiksineyim.. Ama dediğiniz gibi içsem ayrı içim yanıyor içmesem ayrı bi stres.. Ama ben öğrendim bir hafta geçmeden hemen bıraktım sigarayı.. Ben şöyle yaptım mesela sigara içesim geldi o an elime bir meyve aldım onu yedim ve bebeğime zehir yerine vitamin göndermiş olmanın mutluluğunu yaşadımbaşlarda çok zor ama en fazla 3 dklık bir zevk bu dedim ne gerek var.. Hadi kendimi yıllarca zehirledim bebeğimi neden zehirleyeyim dedim.. Canım sigara isteyince yaktım diye düşünüyorum 3dk sonra bitti gibi düşünüyorum.. Elim kokmadı, ağızım kokmadı, bebeğim zehirlenmedi diyerek avuttum bi zaman kendimi ama sonra alıştım yani şimdi canım hiç ama hiç istemiyor..
Hani dedim ya öğrendim bir hafta olmadan bıraktım diye.. O bir haftada da tam sigara hiç içmedim iki kez çektim attım mesela.. Sonra baktım vicdan azabı da oluyor dedim 2 fırt çekcem diye vicdan azabı çekemem zaten bunu bırakacağım ne kadar erken o kadar iyi.. Vee şuan çok mutluyum ağızıma sürmüyorom darısı senin başına inşallah.. Bir de benim bu 3. Gebeliğim sağlıklı doğum yapamadım hiç.. Başka başka sebeplerden dolayı nasip olmadı.. Onlarda mide bulantım çok olduğundan bırakması kolay olmuştu ama içiyor olsaydım da bebeklerimi kaybetseydim bunun vicdan azabıyla yaşamaksizde düşünün yani Allah korusun bebeğinize birşey olsa hemen aklınıza içtiğiniz sigaralar gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?