Hamilelikte sigara bebeği böyle etkiliyor

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Yapılan bir araştırmada sigara içen ve içmeyen annelerin bebeklerinin 4D ultrason görüntüleri yayınlandı.

Üstteki bebek sigara içen alttaki ise sigara içmeyen annenin ultrason görüntüleri…

Sigara içen annelerin bebeklerinin içmeyenlere göre daha fazla ağzına ve burnuna dokunduğu tespit edildi. Fetüsler doğum yaklaştıkça gelişime bağlı olarak yüzlerine daha az dokunuyor. Yayınlanan görüntülerde sigara içen annenin bebeğinin daha fazla yüzüne dokunduğu ve gelişmesinin engellendiğini belirtiliyor. Araştırmacılar yayınladıkları görüntülerle hamilelikte sigara içenlerin bu alışkanlıktan vazgeçeceğini umut ediyor. Aşağıdaki fotoğfafta 32 haftalık 2 bebeğin ultrason görüntüleri görülüyor.

Aayyy demek bebek rahatsız oluyor. Canım benim ya. Gerçi bende annemin karnında böyle olmuşum anlaşılan..

ben daha nişanlıyken bırakmıştım..çocuk için temiz bir bedenim olsun diyerekten henüz yok tabi arınıyorum :) darısı tüm bayanlara

güzel bir konu olmuş..

savunmasız masum bir yavrunun nasıl etkilenip kendini çaresiz korumaya çalıştığını gören bir ANNE bidaha nasıl içebilir aklım almıyor..

ayy aslında hamile de var burda amaa diyip yine de yanımda sigara içen düşüncesizlerden de nefret ediyorum..

Ben pek haberin doğruluğuna inanamadım yada bende var bi anormallik ben sigara kesinlikle kullanmıyorum hamileliğimde içilen ortamda dahi durmadım eşimde kullanmaz bnm oğlumun elleri hep başında yüzünde kulağında falandı tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…