hamilelikte siddetli grip:(

xxxCanKizxxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
998
87
merhaba kizlar, 7-8 haftalik hamileyim. atesleniyorum, nezleyim, burnum tikali, öyle halsizim ki sanki 50 kilo yük var omzumdave bogazim feci sekilde agriyor. ilacta alamiyorum maalesef...hamilelikte bagisiklik sisteminin cok yavas calistigini okumustum. böyle agir grip cekmek bebege zararlimi? nasil geciririm bunun bir caresi varmi?ne yemek icmek lazim. eger bebege cok zararliysa hastahaneye gidecez ama orda da ilac verirlerse diye korkuyorum...

Ben de ağır grip atlattım. Eğer ateşin yoksa çok problem değil. Ateş varsa bebek için tehlikeli. Ateşini takip et 38'den yukarı riskli serum takıyorlar. Ağır grip olduğumda doktorum bana sadece parol verdi. Ama gebeliğin ilk haftaları kullanımı konusunda pek bilgim yok. Doktoruna sorman daha doğru olur

Ben ilk dönemde böyle ağır bir grip geçirdim. Doktorum hamileler için kullanımında herhangi bir problem olmayan bir antibiyotik verdi. Çok kısa sürede ayağa kalktım. Doktorum ağır gribin ilacın vereceği zarardan çok daha fazla olduğunu söyledi. En kısa zamanda bence bir doktora görün.

tesekkür ederim kizlar beni bilgilendirdiginiz icin. derhal hastahaneye gidiyorum...atesim düsmüyor, gidip geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…