- 20 Ağustos 2016
- 116
- 392
3 aylık hamileyim. bir ayı geçkin süredir bulantılar, mide kazınması hissi, iştahsızlık yaşıyorum. Dahası, aylardır şekerli hiç birşey yiyemiyorum, duymak bile istemiyorum. hamile olduğumu bilmediğim zamanlarda, bulantıları, mide kazınmalarını, eskiden çok sevdiğim halde meyve dahil hiç bir tatlı yiyememelerimi acaba şeker hastası mıyım şeklinde yorumladım. ağzımda tatlı ekşi karışımı tuhaf bir tat oluyor sıkça. Bir yerde okumuştum. Alınan şeker hücrelere geçip enerjiye dönüşemeyince, kanda yükseliyormuş. Bu nedenle de enerjisiz kalınıyormuş. Başka pek bir bilgim yok bu konuda. Ama inanılmaz derecede zor geçiyor hamileliğim. tiksinmeler, aç kalmalar, bulantılar, ruhen ve bedenen huzursuzluk gibi bir çok şey.. Doktor balık hapı verdi Duosvit dha isimli tablet. Balık kokuyor, hele midesi bulanan kaynayan birine o koku nasıl geliyor yaşayan anlar. Bu ilacı kullanmak şart mıdır daha hafif bir ilaç kullanan ve fayda gören var mı? Tavsiyelerinize o kadar ihtiyacım var ki.. Kan seviyem düşük, tansiyonum düşük, enerjim hiç yok. Hamile değil ağır hastayım sanki.