Pamik_PrenSes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
1.351
3
116
Bursa
Kızlar ben 25 haftalık hamileyim haftaya kontrolüm var sanırım şeker yüklemesi yapıcaklar

yaptıran varsa bana bilgi verebilirmi.İçirdikleri şekerli su mu yoksa daha değişik bi ilaç

tarzında bişeymi ?? Bİrde şeker yüklemesi giderken limon al yanına diyenler var bunun

sebebi verdikleri suyun tadının çok kötü olması sanırım akannehir neyse görüşleriniz

için önemli yardımcı olursanız sevinirim hanımlar...

canım verdikleri sıvı normal içme suyuna atılan bol miktarda beyaz şekerden başka bir şey değil,eğer tatlı yemeyi seviyorsan çok içini kıyacağını sanmam,limonu da ilk defa duydum galiba onu söyleyenler tatlı ile arası pek iyi olmayan kişiler ;:)

merhaba ,şeker yüklemesinde içilen su mideyi çok bulandırdığı için limonun işe yaradığını bana da bir laborant arkadaşım söyledi o suyun içine bir ya da yarım limonu sıkarsan daha rahat içebilirsin.Bu limon olayını çok özel yerller yani özel hastaneler ya da özel klinkler işini iyi bilenler o suyu çine limon sıkılmış halde getiriyormuş.Mide bulantın varsa bence dene derim.

ben 28 haftalık hamileyim.banada yaklaşık 2 hafta önce şeker yüklemesi yapıldı.gerçekten tadı bağıyo insanın içini.bir şişe suyu zor içtim.

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.kimyager evet canım pek tatlıyla aram yok kaydirigubbakcemile3 o yüzden limon götürsem yanımda iyi olur malum benim bebek kız devamlı ekşi yiyorum :)

şeker sevmeyen biri olarak benim midemi bulandırmadı..ama benim gittiğim yerde iki bardağa bölüp öyle verdiler,tek seferde içsem kötü olabilirdi belki..
valla kan vermek bana daha zor geldiği için şekeri umursamamış da olabilirim kaydirigubbakcemile3

evet kan vermekten bende korkuyorum esracım :)) başım dönüyor hemşire alana kadar iğne fobisi var bendede nasıl epidural aneztesi yaptırıcam bilmem o iğne daha büyük olur heralde akannehir

yeni annecik bazı hastanelerde limonlu veriyolarmış seninde gittiğin yer de iyimiş hastayı düşünüyorlar ne güzel ama bana nasıl geliceğini pek kestiremediğim için ben alayım limonunu ne olur ne olmaz kaydirigubbakcemile3

eğer baklava gibi şerbetli tatlıları yiyebiliyorsanız limona gerek yok :)) ama içiniz kalkıyorsa mutlaka limon götürün yanınızda.

Arkadaşımın çalıştığı laboratuvarda yaptırmıştım şeker yüklemesini. Plastik bir bardakta sarı bir su getirdi ve bir dikişte içmemi istedi. Öyle de yaptım. Tadını daha kötü bekliyordum ,limonata gibiydi, öyle beğendim ki "arkadaşım, varsa bir bardak daha rica edebilirmiyim" dedim. Tatlı olarak mideme giren en son şey, o su oldu. Şeker çıktı :S

bende içtim içmeden önce karşımda içenler vardı limon sıkan burnunu sıkan :))))) dediim heralde kötü birşey tatlıyla aram yokturda hayatınızda şerbet içmissinizdir heralde bildiğin şerbet
korkmayın ben bi dikişte içtim

smufy hamilelikte şeker zor yaa bilmiyorumkismile allah şifa versin canım hergün iğne vurmak kendine zor olsa gerek.Ama neyseki geçiçi bi durum hamilleikten sonra geçiyor tamamen.

egecim çok tatlıymış bebeğin maşallah ALLAH bağışlasın.şerbetli su hiç içmedim hayatımda ne yalan söleyim kaydirigubbakcemile3 ondan nasıl bişeydir diye düşünüyorumya evde bi bardağa yapı bakayım tadına çok ttalı gelirse limonla giderim hastaneye :)

yorumlarınız için teşekkürler hanımlar....

ınsülin kullanmamam gerek kalmadı canım. Doktor hemen "diyetisyene git" dedi. Şimdi sadece diyet uyguluyor ve öyle dengeliyorum. Sağol canım, tatlı yiyebileceğim günleri iple çekiyorum. Zor gerçekten.

benimki de limonluydu igrencti tadi bi de ilki yuksek cikinca ki 138 cikti doktor yuksek 100 gr lik da yapicaz dedi.. tekrar icmek zorunda kaldim hem de ac karnina allahtan hersey normal cikti

bende salı günü gidicem şeker testine :S o suyu içmekten deilde şekerim yüksek çıkar diye korkuyorum..

Tatlı sevmeyen birisi olarak ben de zorlanacağımı düşünmüştüm. Onun için teste gitmeden önce evde bir kaç limonu sıkıp suyunu yanımda götürdüm. Limonata gibi oldu. Çok kolay içtim.

kızlar bende kız annesi olucam inş şuan 18 haftam doluyo bu şeker yüklemesı belırlı bır haftada yapılmıyomuki hepınızınkı sankı farklı haftalarda benım doktorumda 21 inci haftada gel şeker yüklemesi yapıcaz dedi anlamadım şimdi ben :)

ALLAH kucağına sağlıklı bi şekildde almayı nasip etsin deryacım.Evet farklı haftalar dikkat ettiysen deneyimi olan arkadaşlar saolunlar yazmışlar yani bizden haftaca ilerdeler.Yada daha önce gebelik yaşamış yakın zmanda olanlarda olabilir saolsunlar hepsi yazmışlar.

Kızlar yeniden hepinize teşekkür ediyorum..olumunekankayizsmile

Bu arada yarın gidiyorum şeker testi yaptırmaya gece 12den sonra bişey yemeyim diyorum ne diyosunuz sizde açmı gittiniz???

aç tok farkedityormu bu tetsi yaptırırken???

evet canım aç gitmen gerekiyor.

kızlar yaptırdım sonunca şeker testimi yalız benim doktorum sadece tokluk kan şekerine için istemiş test

gösteremedim doktoruma ameliyatı varmış buğün 160 çıkmış bana yüksek gibi geldi siz ne diyosunuz ???bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…