- 15 Mart 2015
- 616
- 366
-
- Konu Sahibi gelisimcii
Merhaba arkadaşlar tüp bebek yoluyla hamile kaldım çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin şuan 9+4 günlük hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar crınone Protestan tablet ve clexane iğne kullandım. Kalp atışlarından sonra sadece Protestan tablete devam ettim ve nerdeyse 1 haftadır sarı renkte akıntım var kokusuz kötü koku yok ama sürekli günlük ped değişiyorum korkuyorum açıkcası bir sorun mu var diye doktorum önce sorduğumda ilaç kullanıyorsun olabilir dedi ilaçları bıraktım daha fena oldu sanki pazartesi arıycam doktorumu ama yinede korkuyorum aranızda böyle bir durum yaşayan varmı
Yok cnm, korkulucak bisey.yok.. Aksine daha iyi, bebis icinde olan iltihabi disari atiyo, akinti yoluyla. Ama idrar yolu enfeksiyonu olabilir 6 haftalikken bende de vardi , ilac vermemisti bol su ic demisti. Simdi cok sukur eser yok. Bitti hepsi. Ama yinede dogumun sonuna kadar gelir, korkma. Normal yani.Merhaba arkadaşlar tüp bebek yoluyla hamile kaldım çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin şuan 9+4 günlük hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar crınone Protestan tablet ve clexane iğne kullandım. Kalp atışlarından sonra sadece Protestan tablete devam ettim ve nerdeyse 1 haftadır sarı renkte akıntım var kokusuz kötü koku yok ama sürekli günlük ped değişiyorum korkuyorum açıkcası bir sorun mu var diye doktorum önce sorduğumda ilaç kullanıyorsun olabilir dedi ilaçları bıraktım daha fena oldu sanki pazartesi arıycam doktorumu ama yinede korkuyorum aranızda böyle bir durum yaşayan varmı
Koku varsa mikrobik bir durum olabilir.benim akıntım yoğunlaştı ve kokusu değişti biraz ağırlaştı gibi...rengi sarı falan değil ....normal mi bu ?
Bende de var canım üzülme korkma da mikrobiyal de olsa tedavisi var :)bende de akıntı oluyor ara ara bazen kokulu bazen kokusuz anlam veremedım normal mı ? 8 haftalık gebeyım suanda daha doktoruma 2 haftam var gıtme sürem 2 hafta asıl gececek bılmıyorum
DANISMADIM HENUZ DOKTORUMA AMA KOKU FAZLA OLMUYOR YANI EGER BÖYLE BIRSEY YOKSA DOKTOR ILAC VERIP KULLANDIGIMDA BEBEGIME ZARAR ETMEZ MI ILTIHAP YOKKEN ILAC KULLANMAK MESELA ?DOKTOR BAKIYORMU KI LEKESINE KOKUSUNA SANKI :)Bende de var canım üzülme korkma da mikrobiyal de olsa tedavisi var :)
O ZAMAN SIKINTI YOK BENDE DE SARI RENKTE AKINTI KASINTI YOK AMABende de var kızlar akıntı daha öncede yazmıştım hatta buraya şimdi 13+3 günlük hamileyim akıntım için gittim doktora ultrasonda baktı bir sorun yoktu akıntın kokulu kaşıntılı olursa gel dedi takip edelim nasıl oluyor diye. Benim akıntım hep var sarı renkte ama kaşıntı koku yok olduğu zaman galiba tedavi uygulanıyor bu akıntılar normalmiş hamilelikte
Doktora gittin mi?SIZLERIN HAFTASI COK ILERLEMIS AMA BENIM HENUZ YENI BEN COK TEDIRGINIM AKINTI VE ENFEKSIYON YUZUNDEN BEBEGINI KAYBEDENLER VAR ALLAH KORUSUN COK KORKUYORUM RABBIME EMANET ONCE SONRA BIZLERE BEBISLERIMIZ