Hamilelikte sarı akıntı

duygu2834_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2024
4
1
1
23
Kızlar 6 haftalık hamileyim ama sarı lekeli şekilde akıntım var ara ara geliyor doktoruma sordum normal dedi ne kaşıntı nede kokusu var aranızda yaşayan varmı neden oluyor bu ?

Kızlar 6 haftalık hamileyim ama sarı lekeli şekilde akıntım var ara ara geliyor doktoruma sordum normal dedi ne kaşıntı nede kokusu var aranızda yaşayan varmı neden oluyor bu ?
Ben 10. Haftaya girdim ilk haftada. Beri hep var. Kokusu olmadığı için önemsemedim

Doktor normal dediyse neden kendine bunu yaparsin kafana takmak icin problèm yaratiyorsun kokusuz ve kasinti yok diyorsunuz bu durum gayet normal onemseme gebeligin keyfini cikar kendinide bebeginide strese koyma

Hamilelikte akıntı hep oluyor. Enfeksiyon olduğunu gösteren bulgular kötü koku(çürümüş balık gibi), yeşil akıntı ve kaşıntı. Bunlar sizde olmadığına göre ve doktorda normal dediğine göre endişe edecek birşey yok gibi duruyor.

Ben 10. Haftaya girdim ilk haftada. Beri hep var. Kokusu olmadığı için önemsemedim
Merhabalar bende de var bende 10.3 haftaligim ama çok yoğunlaştı artık çamaşırıma bulasmalara başladı. Önceden tuvalete gittikçe oluyordu. Ama şimdi yatınca da oluyor. Deliricem doktora gitmeme 3 gün var ama ağrım da akıntı olduğu zamanlar artıyor. Aile hekimine gitmiştim koku olmadigini ama sarımsı yeşilimsi akıntım var demiştim tek seferlik suda eritilip içilecek bir toz verdi. Ama doğum doktoruna gitmeyi ihmal etme dedi. O akıntı çoğalır rahme girerse bebeğe zararı olur dedi. Şimdi içim içimi yiyor çok korkuyorum lütfen başına gelen yardımcı olsun 3 gün nasıl geçecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…