Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 6 haftalık hamileyim ama sarı lekeli şekilde akıntım var ara ara geliyor doktoruma sordum normal dedi ne kaşıntı nede kokusu var aranızda yaşayan varmı neden oluyor bu ?
Kızlar 6 haftalık hamileyim ama sarı lekeli şekilde akıntım var ara ara geliyor doktoruma sordum normal dedi ne kaşıntı nede kokusu var aranızda yaşayan varmı neden oluyor bu ?
Doktor normal dediyse neden kendine bunu yaparsin kafana takmak icin problèm yaratiyorsun kokusuz ve kasinti yok diyorsunuz bu durum gayet normal onemseme gebeligin keyfini cikar kendinide bebeginide strese koyma
Hamilelikte akıntı hep oluyor. Enfeksiyon olduğunu gösteren bulgular kötü koku(çürümüş balık gibi), yeşil akıntı ve kaşıntı. Bunlar sizde olmadığına göre ve doktorda normal dediğine göre endişe edecek birşey yok gibi duruyor.