Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Gecmis olsun düsüğünüz olduğunda kanamanız da olmuş muydu? Benim de kasık ve bel ağrılarım çok şiddetli fakat kanama yokCanm benim biri düşük olmak üzere 4. Hamileligim ilk haftalar adet sancısı gibi sancılarım oldu hep bir sorun olmadı sonuçta adet zamanı geldiği ve olamadığım için yalnız düşük olan hamileliğinde 6. Haftada düşük oldu hep aşırı ağrılarım vardı kasik bel kıvranıyordum iki buklum diğerleri bu kadar olmamıştı öncesinde doktorada gitmemiştim bilmiyordum hamilelik olduğunu gittiğimde de zaten değerlerin düşmeye başlamış düşük yapıyorsun dediler kese bebekte görmedik büyük ihtimal kimyasal gebelikti devlet hastanesi olunca ilgilenmediler maalesef
Kanama yoksa sıkıntı yok kasık ağrısı normal, ilk bebeğimi düşürdüğümde sancı oluyordu ama böyle adet sancısı gibi rahim bebeği atmaya çalışıyor gibi ve tabi devamında kanama da oldu bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum.fakat şu an ben de sancı oluyor hafif batmalar halinde aşırı değilMerhaba. Gecmis olsun düsüğünüz olduğunda kanamanız da olmuş muydu? Benim de kasık ve bel ağrılarım çok şiddetli fakat kanama yok
Tesekkür ederim bilgi İcin, benim hafif degil baya baya şiddetli agrılarım oluyor yatakta cidden ağlayarak kıvranıyorum. Bel ve kasık ağrılarım aynı anda oluyor ama sadece akşamları oluyor. Bu durum beni cok korkutuyor. Doktorum gaz sancısı da olabileceğini söyledi kanama yoksa endişe etme dedi. Kontrolüm cumartesi ama ben cok panik halindeyimKanama yoksa sıkıntı yok kasık ağrısı normal, ilk bebeğimi düşürdüğümde sancı oluyordu ama böyle adet sancısı gibi rahim bebeği atmaya çalışıyor gibi ve tabi devamında kanama da oldu bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum.fakat şu an ben de sancı oluyor hafif batmalar halinde aşırı değil
Eğer sıkıntılı bi bebekse yani anomalili ozaman vücut bebeği atmaya çalışıyor tıpkı adet sökülmesi gibi , dediğim gibi benim ilk bebeğim sıkıntılıydı ve böyle şiddetli ve sesli (tıpkı karın guruldaması gibi) rahmim atmaya uğraşıyordu nitekim kalbi de durdu. Üzülmeyin böyle bişey olursada düşükler olmasa etraf anomalili insanla dolardı doktorlar bunu söylüyor.Hamd olsun Rabbime yine hamileyim Allahın izniylede temmuzda doğum yapacağım.Tesekkür ederim bilgi İcin, benim hafif degil baya baya şiddetli agrılarım oluyor yatakta cidden ağlayarak kıvranıyorum. Bel ve kasık ağrılarım aynı anda oluyor ama sadece akşamları oluyor. Bu durum beni cok korkutuyor. Doktorum gaz sancısı da olabileceğini söyledi kanama yoksa endişe etme dedi. Kontrolüm cumartesi ama ben cok panik halindeyim
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnsallah Bi problem olmaz bende deEğer sıkıntılı bi bebekse yani anomalili ozaman vücut bebeği atmaya çalışıyor tıpkı adet sökülmesi gibi , dediğim gibi benim ilk bebeğim sıkıntılıydı ve böyle şiddetli ve sesli (tıpkı karın guruldaması gibi) rahmim atmaya uğraşıyordu nitekim kalbi de durdu. Üzülmeyin böyle bişey olursada düşükler olmasa etraf anomalili insanla dolardı doktorlar bunu söylüyor.Hamd olsun Rabbime yine hamileyim Allahın izniylede temmuzda doğum yapacağım.
Amin inşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnsallah Bi problem olmaz bende de
Benim de kaşık ağrım çoktu ilk haftalarda özellikle de akşamları. Doktor normal olduğunu söyledi. Rahim büyüyor diyetmiş o ağrılar. Pozitif düşün canım. Şimdi hafifledi biraz . Herkesin hamileliği farklı oluyor. Evham yapma. Sağ Salim kucağımıza alırız inşallah.Tesekkür ederim bilgi İcin, benim hafif degil baya baya şiddetli agrılarım oluyor yatakta cidden ağlayarak kıvranıyorum. Bel ve kasık ağrılarım aynı anda oluyor ama sadece akşamları oluyor. Bu durum beni cok korkutuyor. Doktorum gaz sancısı da olabileceğini söyledi kanama yoksa endişe etme dedi. Kontrolüm cumartesi ama ben cok panik halindeyim
Gebelik suresince adet sancisi gibi agrilar kramp tarzi sancilar falan normal. AMA oyle kivrandiracsk ya da aglatacak kadar kesinlikle degil. Ya agri esigin cok dusuk ya da bilemedim simdi ama normal degil o kadar agri.Tesekkür ederim bilgi İcin, benim hafif degil baya baya şiddetli agrılarım oluyor yatakta cidden ağlayarak kıvranıyorum. Bel ve kasık ağrılarım aynı anda oluyor ama sadece akşamları oluyor. Bu durum beni cok korkutuyor. Doktorum gaz sancısı da olabileceğini söyledi kanama yoksa endişe etme dedi. Kontrolüm cumartesi ama ben cok panik halindeyim
Kesinlikle öyle canım herkesin bünyesi farklı işte. İnşallah sağlıkla büyür miniklerimizBenim de kaşık ağrım çoktu ilk haftalarda özellikle de akşamları. Doktor normal olduğunu söyledi. Rahim büyüyor diyetmiş o ağrılar. Pozitif düşün canım. Şimdi hafifledi biraz . Herkesin hamileliği farklı oluyor. Evham yapma. Sağ Salim kucağımıza alırız inşallah.