- 7 Temmuz 2020
- 269
- 110
- 27
- Konu Sahibi Selin Mehmet
Kızlar 7 haftalık hamileyim hamilelikte sakatat yemek zararlı mı acaba bi kaç yerde okudum zararlı yazıyor paça çorbası, işkembe çorbası felan bunlar zararlımı bilgisi olan varmı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben işkembe içmiştimKızlar 7 haftalık hamileyim hamilelikte sakatat yemek zararlı mı acaba bi kaç yerde okudum zararlı yazıyor paça çorbası, işkembe çorbası felan bunlar zararlımı bilgisi olan varmı??
Yani ilk aylar sıkıntılı diyorlar canım aşırı paça istiyor 1 kere yesem sıkıntı olmaz herhalde fazla olmayacak şekildeBen işkembe içmiştim
Hayır olmaz doktor bana canının çektiği şeyleri abartmadan ye drdiYani ilk aylar sıkıntılı diyorlar canım aşırı paça istiyor 1 kere yesem sıkıntı olmaz herhalde fazla olmayacak şekilde
Demişti yani ben çoktan doğurdumda. İlk aylarda da içtim son zamandaHayır olmaz doktor bana canının çektiği şeyleri abartmadan ye drdi
Yeme canım yeme.Peki Kokoreç??
Ayy hepsi çok güzel valla bilmiyorum en güzel setler zararlı olabiliyor bazen ama kadınlar kulubunde okumuştu ciğere daha çok zararlı diyorlarPeki Kokoreç??
İlk hamileliğim biraz titiz davranıyorum galiba buda tecrübesizliğimden kaynaklanıyor herhaldeBen herşeyden yemiştim
Yaa anladım canım bende yemeyim o zaman riske atmaktansaBana sakatatlar kesinlikle yasak.
Sadece ciğer yiyebilirsin oda avuç içi kadar demişti.
Yani gerek yok canım şu anda daha çok yeni Hamilesin ilk üç aydan sonra istersen yiyebilirsin işkembe kelle paça gibi çorbaları da evde kendin yaparsan temizliğine tazeliğini güvendiğin için ye.Yaa anladım canım bende yemeyim o zaman riske atmaktansa
Aynen öyle zaten kendimiz yapıyoruz evde neyse biraz sabrediyim bu sureçte biraz fedakar olmak gerekiyorYani gerek yok canım şu anda daha çok yeni Hamilesin ilk üç aydan sonra istersen yiyebilirsin işkembe kelle paça gibi çorbaları da evde kendin yaparsan temizliğine tazeliğini güvendiğin için ye.
Tabiki öyle Çok gerekli bir şey değil onun yerine kemik hasla sarımsaklı bir şekilde ye ben öyle yapıyordumAynen öyle zaten kendimiz yapıyoruz evde neyse biraz sabrediyim bu sureçte biraz fedakar olmak gerekiyor
Ben doktoruma sormayı unuttum ayın 9 unda randevum artık yemiyecem biraz daha bekleyimHayır olmaz doktor bana canının çektiği şeyleri abartmadan ye drdi
Yaa mantıklı teşekkür ederim tavsiyeniz içinTabiki öyle Çok gerekli bir şey değil onun yerine kemik hasla sarımsaklı bir şekilde ye ben öyle yapıyordum
Rica ederim sağlıkla ilerlesin inşallahYaa mantıklı teşekkür ederim tavsiyeniz için
Amin cümlemize Allah razı olsunRica ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
İnternette de ciğeri önermiyorlar ya yüksek a vitamini varmış. Aman bu ne yicem ne yemicem olayı çok karışık arkadaş diyordu ben mumbar bile yedim diyeBana sakatatlar kesinlikle yasak.
Sadece ciğer yiyebilirsin oda avuç içi kadar demişti.