- 7 Eylül 2016
- 704
- 781
- 103
magnezyum eksikliği olabilir yazılmış, olmadı bir tahlil yaptiracagim. buaralar bulantidan dolayi çok mitaminli seyler yiyemiyorum.Ayni agriyi ben 12. Haftadan beri cekiyorum. Ve hamilelikten oldugunu biliyorum doktorum inkar etse de:) ozellikle gece cok kotu oluyor kemiklerim sanki kirilmis gibi....
Rica edermm canım teşekkür edeirmmCok sevindim, sağlıkla büyüsün inşallah, cok teşekkurler hızla cevap verdiğin icin, yarın doktoruma soracagım, bebegini opuyor ve cok sansli olmasıni diliyorum canım
Kızlar magnezyum eksikliğinden de oluyor erken dönemde olan ağrılar. Ama eğer ileriki dönemlerdeyse bebek büyüdüğü için oluyor ordaki kemiklere baskı yapıyor ve oralarda açılma oluyor. Magnezyum eksikliği ise muahhakk magnezyum kullanın. Ama hamileliktense onun bi çöüzümü yok maalesef ilerleyen günlerd
Arkadaşlar 24 haftalık hamileyim. Bir kaç gündür sağ kalçamda bir ağrı var. Böyle sanki kalçadan iğne vurulduğumuz zaman bi beş dk orası ağrır yürüyemeyiz ya ona benzer bi ağrı. Ama gece uykumdan bile uyandırdı. Sağ tarafıma dönemiyorum. O taraftan eğilemiyorum. Yürürken topallıyorum fazla yürrsem de ağrıyor. Hapşırırken bile orası iki büklüm olup ağrıyor. Yarın ortopediye gideceğim. Ama inş hamileliktendir. Var mı benim gibi bu sorunu yaşayan? Kimisi hamilelikten diyor ama anlayamadım. İlk defa oluyor. Cevaplarınızı bekliyorum
Merhaba bende üç gündür feci bir ağrı yaşıyorum kalça ağrısı ağlatacak derecede senin durumun nedir geçti mi devam ediyor muŞuan bunu yaşıyorum. Ne yapmak lazım
Merhaba bende üç gündür feci bir ağrı yaşıyorum kalça ağrısı ağlatacak derecede senin durumun nedir geçti mi devam ediyor mu
Dr a sormadan içsem sorun olur mu acaba yaGeçti uzun sürmedi. Doktor magnezyum verdi. Ağrılarım geçince içmeyi bıraktım
Mineral sonuçta bir zararı olmaz. Kalsiyum magnezyum beraber olan tozlar veya tabletler var. Onlardan kullanın.Dr a sormadan içsem sorun olur mu acaba ya
Vermedi hiçbirşey gittim hem kendi hem ortopediye yapılacak birşey yok dendi çok zordu ama geçti şükürMineral sonuçta bir zararı olmaz. Kalsiyum magnezyum beraber olan tozlar veya tabletler var. Onlardan kullanın.
Yine içiniz rahat etmezse kadın doğum aciline gidebilirsiniz.
Geçmesine sevindim de nasıl yapacak bir şey yokmuş?Vermedi hiçbirşey gittim hem kendi hem ortopediye yapılacak birşey yok dendi çok zordu ama geçti şükür
Kramp değilmiş bendeki siyatik ağrıymış uzun süreli de olabilirmiş geçici de olabilirmiş Allah’tan uzun sürmedi yaGeçmesine sevindim de nasıl yapacak bir şey yokmuş?
Büyük kızımda kalçam kopuyordu resmen. Emekleye emekleye gidiyordum. Bana da yapacak bir şey yok dediler. Ikinci kızımda da 9 ay boyunca kalsiyum magnezyum kullandım. Çok şükür olmadı.
Hatta bir ara ilacım kalmamıştı. Gelmesi bir hafta sürdü, baktım ki belim ve bacaklarıma kramp girmeye başladı.
Bazen deli ediyor beni bu doktorlar.
Valla canm sebebi sadece hamilelik ben yaparsan yap geçmiyor çekicez mesburenBende de var aynı ağrı. Siyatik gibi. Hatta eşim araba kullanmaktan diyodu. Dün Pazardı hiç kullanmadım, akşam yine oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?