Hamilelikte sağ kalça ağrısı hamişler lütfen bakın

Ayni agriyi ben 12. Haftadan beri cekiyorum. Ve hamilelikten oldugunu biliyorum doktorum inkar etse de:) ozellikle gece cok kotu oluyor kemiklerim sanki kirilmis gibi....
magnezyum eksikliği olabilir yazılmış, olmadı bir tahlil yaptiracagim. buaralar bulantidan dolayi çok mitaminli seyler yiyemiyorum.

Hamileliğimin basindan beri kalça ağrım var. Normalmis..

Cok sevindim, sağlıkla büyüsün inşallah, cok teşekkurler hızla cevap verdiğin icin, yarın doktoruma soracagım, bebegini opuyor ve cok sansli olmasıni diliyorum canım
Rica edermm canım teşekkür edeirmm bebeğini sağlıkla kucağına Alman dileğiyle

Kızlar magnezyum eksikliğinden de oluyor erken dönemde olan ağrılar. Ama eğer ileriki dönemlerdeyse bebek büyüdüğü için oluyor ordaki kemiklere baskı yapıyor ve oralarda açılma oluyor. Magnezyum eksikliği ise muahhakk magnezyum kullanın. Ama hamileliktense onun bi çöüzümü yok maalesef ilerleyen günlerde geçiyor. :)

Bende de var bu agri ama surekli degil bazen oluyor ve hafiif oyle uyku uyutmayacak seklinde degil ama ileriki haftalarda ilerledigini duydumm insallah cok zor gecmez

Canım çok zaman olmuş ama inş görürsün.kalça ağrın ne zaman geçti çok kabusmuydu.1 aydır geçmiyor 3 gün hastanede yattım sinirlere baskı yapıyormuş.daha 27 haftalığım nezaman geçti seninki.yatağa mahkum kaldım

Şuan bunu yaşıyorum. Ne yapmak lazım

Merhaba bende üç gündür feci bir ağrı yaşıyorum kalça ağrısı ağlatacak derecede senin durumun nedir geçti mi devam ediyor mu

Geçti uzun sürmedi. Doktor magnezyum verdi. Ağrılarım geçince içmeyi bıraktım

Üfürüm girdi derler bizim burada. Güya rüzgar alırmış.
Ama kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Doktorunuzla görüşün, kalsiyum takviyesi versin. Çok geçmiş olsun.

Dr a sormadan içsem sorun olur mu acaba ya
Mineral sonuçta bir zararı olmaz. Kalsiyum magnezyum beraber olan tozlar veya tabletler var. Onlardan kullanın.
Yine içiniz rahat etmezse kadın doğum aciline gidebilirsiniz.

Hamilelikten canım. Bebeklerin canı sağolsun ama milyon acı türüyle tanıstırıyorlar.

Bende de var aynı ağrı. Siyatik gibi. Hatta eşim araba kullanmaktan diyodu. Dün Pazardı hiç kullanmadım, akşam yine oldu.

Vermedi hiçbirşey gittim hem kendi hem ortopediye yapılacak birşey yok dendi çok zordu ama geçti şükür
Geçmesine sevindim de nasıl yapacak bir şey yokmuş?
Büyük kızımda kalçam kopuyordu resmen. Emekleye emekleye gidiyordum. Bana da yapacak bir şey yok dediler. Ikinci kızımda da 9 ay boyunca kalsiyum magnezyum kullandım. Çok şükür olmadı.
Hatta bir ara ilacım kalmamıştı. Gelmesi bir hafta sürdü, baktım ki belim ve bacaklarıma kramp girmeye başladı.
Bazen deli ediyor beni bu doktorlar.

Kramp değilmiş bendeki siyatik ağrıymış uzun süreli de olabilirmiş geçici de olabilirmiş Allah’tan uzun sürmedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…