• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte sağ kalça ağrısı hamişler lütfen bakın

Mrsu

Aşkısının şapşiği
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
492
169
33
Arkadaşlar 24 haftalık hamileyim. Bir kaç gündür sağ kalçamda bir ağrı var. Böyle sanki kalçadan iğne vurulduğumuz zaman bi beş dk orası ağrır yürüyemeyiz ya ona benzer bi ağrı. Ama gece uykumdan bile uyandırdı. Sağ tarafıma dönemiyorum. O taraftan eğilemiyorum. Yürürken topallıyorum fazla yürrsem de ağrıyor. Hapşırırken bile orası iki büklüm olup ağrıyor. Yarın ortopediye gideceğim. Ama inş hamileliktendir. Var mı benim gibi bu sorunu yaşayan? Kimisi hamilelikten diyor ama anlayamadım. İlk defa oluyor. Cevaplarınızı bekliyorum :dua:

Arkadaşlar 24 haftalık hamileyim. Bir kaç gündür sağ kalçamda bir ağrı var. Böyle sanki kalçadan iğne vurulduğumuz zaman bi beş dk orası ağrır yürüyemeyiz ya ona benzer bi ağrı. Ama gece uykumdan bile uyandırdı. Sağ tarafıma dönemiyorum. O taraftan eğilemiyorum. Yürürken topallıyorum fazla yürrsem de ağrıyor. Hapşırırken bile orası iki büklüm olup ağrıyor. Yarın ortopediye gideceğim. Ama inş hamileliktendir. Var mı benim gibi bu sorunu yaşayan? Kimisi hamilelikten diyor ama anlayamadım. İlk defa oluyor. Cevaplarınızı bekliyorum :dua:
Benimde var canım magnezyum eksikliğinden kramplarımda oluyor kımıldatamıyorum sağ kısmımı sonra gecıyor yenıden başlıyor hamılelıkten korkma yıne de ıcının rahatlaması ıcın gıt ama ortopedilık bır durum degıl kendı doktoruna söylesen oda aynı seyı söyleyecek doktorum Magvıtal verdı

Kendi doktorumu aradım akşam oda
Benimde var canım magnezyum eksikliğinden kramplarımda oluyor kımıldatamıyorum sağ kısmımı sonra gecıyor yenıden başlıyor hamılelıkten korkma yıne de ıcının rahatlaması ıcın gıt ama ortopedilık bır durum degıl kendı doktoruna söylesen oda aynı seyı söyleyecek doktorum Magvıtal verdı
Kendi doktorumu aradım akşam oda hamilelikten olduğunu sanmıyorum dedi bende o yüzden takıldım

Kendi doktorumu aradım akşam oda hamilelikten olduğunu sanmıyorum dedi bende o yüzden takıldım

O Zaman git canım doktora ınsallah bırsey yoktur
sqğolaısn cnm ama herkes hamilelikte bu sıkıntıyı yaşayınca doktorumdan da şüphelendim açıkcası. Neyse yarın ortopedi dr u ne diyecek bakalım. Haber veririrm :)

sqğolaısn cnm ama herkes hamilelikte bu sıkıntıyı yaşayınca doktorumdan da şüphelendim açıkcası. Neyse yarın ortopedi dr u ne diyecek bakalım. Haber veririrm :)
yaaa bende de var valla aynı ağrı haber et canm bende hiç sormadım hatta şu an da çekiyorumm :(

Bendede aynisi varr:) ozellkle gece yatarken uykumdan uyaniyorumm. Magnezyum eksikligindendir diye düşünüyorum önemli bisey degildir bence

Kızlar doktora gittim ortopediğe. Hamilelikten dolayı olduğunu söyledi ve uzun uzun anlattı. Kısacası bebeğin büyümesine bağlı olarak bir takım kaslar kemiklerin arası genişliyor velhasıl kendini Doğuma hazırlıyormuş ve böyle ağrılar olabiliyormuş. Bana hamilelik korsesi önerdi. Aldık. Onu taktım bugün. Başka da şuan yapabileceğimiz bişey Yok dedi. Hamilelik korsesi daha da oluşabilecek ağrıları minimuma indirmek bel desteği sağlamak için. Yine Google dan da araştırabilirsiniz :)

Kızlar doktora gittim ortopediğe. Hamilelikten dolayı olduğunu söyledi ve uzun uzun anlattı. Kısacası bebeğin büyümesine bağlı olarak bir takım kaslar kemiklerin arası genişliyor velhasıl kendini Doğuma hazırlıyormuş ve böyle ağrılar olabiliyormuş. Bana hamilelik korsesi önerdi. Aldık. Onu taktım bugün. Başka da şuan yapabileceğimiz bişey Yok dedi. Hamilelik korsesi daha da oluşabilecek ağrıları minimuma indirmek bel desteği sağlamak için. Yine Google dan da araştırabilirsiniz :)
İşe yaradı mı Can'ım korse bende çok fenayım ilk günden beri bel ağrısından uyuyamıyorum :(

İşe yaradı mı Can'ım korse bende çok fenayım ilk günden beri bel ağrısından uyuyamıyorum :KK43:
Canım daha dün aldık bişey diyemem ama korsenin amacı ağrıyı geçirmek değil olası bel sırt kalça vs ağrıları minimuma indirmek. Bele destek vermek

Canım daha dün aldık bişey diyemem ama korsenin amacı ağrıyı geçirmek değil olası bel sırt kalça vs ağrıları minimuma indirmek. Bele destek vermek
Valla ne kadar aza inse iyi benim için ilk kızıma hamileyken yaşamadım hiç bu ağrıları.

o bendede var ne yazıkki azcık yürümeye başlasam ağrımaya başlıyo topallaya topallaya yürüyorum

Herkese merhaba, 13 haftalık hamileyim sırf bu ağrılarım yüzünden sizlere ulaşmak istedim. Benim 10. haftadan beri sağ kalçamda ağrı var, böyle yumruk atıyorlar gibi mi desem yoksa iğne mi desem girip çıkıyor sürekli :( son zamanlarda yürürken sekiyorum adım attıkça kram ya da ağrı giriyor tamda kestiremiyorum ne olduğunu, gece yatakta dönerken oturup kalkarken bile batıyor.. Doktoruma söyledim normal dedi başka bir şey demedi :110:

canim epey zaman geçmiş aradan ama umarım mesajımi görursun. benimde sag kalcamda sanki iğne vurulmuşum gibi bir agri var ama 2 gündür kilitlemeye başladi beni. henüz 9 haftalık hamileyim. umarim bebegıni saglikla kucagina almışsindir. bu agrinin sendeki sebebi neymiş ogrenebildin mi? umarim görürsün mesajımı :(

canim epey zaman geçmiş aradan ama umarım mesajımi görursun. benimde sag kalcamda sanki iğne vurulmuşum gibi bir agri var ama 2 gündür kilitlemeye başladi beni. henüz 9 haftalık hamileyim. umarim bebegıni saglikla kucagina almışsindir. bu agrinin sendeki sebebi neymiş ogrenebildin mi? umarim görürsün mesajımı :KK43:
Canım merhaba evet çok şükür sağlıkla aldım bebeğimi kucağıma darısı sana inş :) benimki bebek büyüyüp ordaki kemiklere baskı yaptığı içindi. 1 kaç haftaya geçmişti. Senin bunun için çok Erken bence bir ortopediye gözükmelisin

Canım merhaba evet çok şükür sağlıkla aldım bebeğimi kucağıma darısı sana inş :) benimki bebek büyüyüp ordaki kemiklere baskı yaptığı içindi. 1 kaç haftaya geçmişti. Senin bunun için çok Erken bence bir ortopediye gözükmelisin
Cok sevindim, sağlıkla büyüsün inşallah, cok teşekkurler hızla cevap verdiğin icin, yarın doktoruma soracagım, bebegini opuyor ve cok sansli olmasıni diliyorum canım

Ayni agriyi ben 12. Haftadan beri cekiyorum. Ve hamilelikten oldugunu biliyorum doktorum inkar etse de:) ozellikle gece cok kotu oluyor kemiklerim sanki kirilmis gibi....

Back