Arkadaşlar, son bir kaç haftadır sadece sağ ayak bileğim şişiyor ( şu an 21. haftadayım ) Ancak ağrı ya da herhangi bir kızarıklık yok. Bu durum sizlerin de başına geldi mi ? Bayağı endişeleniyorum
Şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler
merhaba Pınar. Bende 19. haftamdayım bendede ayak şişmesi oluyor benimde sağ ayağım soldan daha fazla şişkin oluyor doktoruma erken değilmi dedim hayır bazı gebelerde erken başlayabilir dedi önemsemedi.
Merhaba,
Benim de 36. haftada ayaklarımdaki ödem arttı.Sağ ayağım diğerinden çok daha fazla şişti. Birkaç gündür tuzu önemli ölçüde azalttım ve ayaklarım normale döndü.Tuzsuz yemek yemek zor oluyor ama bir süre katlanmamız gerekiyor.
slm kızlar bende 30+4 günlük hamileyim ve benimde hemen hemen bir aya yakındır sol ayak bileğim inanılmaz şiş ve ağrıda var sağa göre biraz fazla. 2 hafta önce doktrorumuza kontrole gittik ve doktor bunun normal olduğunu söledi. ama yine de doktorum kan ve idrar tahlili yapalım dedi.bi genel tarama yaptı ve şükür bişeycik çıkmadı. yazın olmasından dolayı böle erken ödem bağlaması yapıyomuş vücut.hepinize geçmiş olsun ve siz yinede tahlil yaptırın bi derim sağlıcaklaaaa..........