• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte sac

Merve-81

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
401
220
23
31
Kizlar 23 yasindayim. saclarim simdiye kadar bir cok renge girdi.
Kizil, siyah-mavi, sari ombre, patlican moru, siyah....

Eee gelelim asil meseleye... yarin 10+0 haftalik hamilelige merhaba diyoruz. Su anda saclarim siyah ve dip boyam baya geldi...
Sacimi boyamaktansa kizil kina yakmak istiyorum.

Fikirleriniz nedir bu konuda?

Kizlar 23 yasindayim. saclarim simdiye kadar bir cok renge girdi.
Kizil, siyah-mavi, sari ombre, patlican moru, siyah....

Eee gelelim asil meseleye... yarin 10+0 haftalik hamilelige merhaba diyoruz. Su anda saclarim siyah ve dip boyam baya geldi...
Sacimi boyamaktansa kizil kina yakmak istiyorum.

Fikirleriniz nedir bu konuda?
Diplerin tutar sadece:(((çok çirkin olur

Sacim kinaya alisik... tutma konusunda ne olursa olsun sorun yasamiyorum.
Sadece bi zarari olurmu, uygun olurmu... bu konuda emin deyilim
Siyah sacın üzerine hiç bir renk tutmuyoya kızıl kınada tutmaz yani diplerin kızıl olur devamı siyah kalir canim demek istedigim bu.zararı olurmu konusunda bişey diyemem çünkü boyayi diplere sürmeyin gebeyken kana geçiyo deniliyo ama kina için geçerlimi bilemiyorm.

Kına da olsa siyah saça tutmuyor canımm yengem de yaptı olmadı rezil etti saçını kınadan da arınmadı gitti erkek gibi kestirdi ! Bence uzasın gitsin Doğumdan sonra halledersin

Siyah sacın üzerine hiç bir renk tutmuyoya kızıl kınada tutmaz yani diplerin kızıl olur devamı siyah kalir canim demek istedigim bu.zararı olurmu konusunda bişey diyemem çünkü boyayi diplere sürmeyin gebeyken kana geçiyo deniliyo ama kina için geçerlimi bilemiyorm.
Biliyorum canim ama siyah üstüne ilk defa kizil yapmiyorum. O yüzden emin konusuyorum saclarim ince ve cok kolay renk tutuyo.

Back
X