- 25 Ekim 2021
- 193
- 45
- 48
- Konu Sahibi Petunyaaa00
Merhaba kızlar hamileyim ve saçlarım çok dökülüyor ne yapmam ne kullanmam gerekiyor bi öneriniz var mı? hamilelikten sonra tekrar dökülme durur mu? Neden saçlar dökülür?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ocean mumy kullanın vitamin olarak çok iyiMerhaba kızlar hamileyim ve saçlarım çok dökülüyor ne yapmam ne kullanmam gerekiyor bi öneriniz var mı? hamilelikten sonra tekrar dökülme durur mu? Neden saçlar dökülür?
Folik asit kullanıyorum onla beraber kullanılıyor mu?Ocean mumy kullanın vitamin olarak çok iyi
Ne gibi vitamin? Folik asit alıyorum?Hamileyken saç vitamin alındığı için dökülmez. Vitamin almiyormusunuz? Doktorunuza danışın.....
Lohusayken daha kötü saç dökülür.
Hamileliğin sonlarına doğru hiç dökülmüyor. Doğumdan sonra 4-5. Aylarda geri başlıyor.Merhaba kızlar hamileyim ve saçlarım çok dökülüyor ne yapmam ne kullanmam gerekiyor bi öneriniz var mı? hamilelikten sonra tekrar dökülme durur mu? Neden saçlar dökülür?
Ocean mummy diye bir vitamin varmış recetesz öneriyorlar bunu kullansam diye düşünüyorum?Vücudunuzdaki çinkoyu bebekler kullanıyor olabilir veya hormonal değişikliklerden olabilir. Doktor önermediği sürece herhangi bir takviye kullanmayın
12.haftada doktor folikasiti bıraktıracak normal vitamin ve kan ilacı verecek vereceği vitamin ocean mumy olarak kullanın bana çok faydası oldu uzamayan kırılan tırnaklarım hamileliğimde güçlendiNe gibi vitamin? Folik asit alıyorum?
Tamam teşekkürlerHamileliğin sonlarına doğru hiç dökülmüyor. Doğumdan sonra 4-5. Aylarda geri başlıyor.
Revox biotin şampuan+ hindistan cevizi yağı. Tavsiye ederim bn çok faydasını gördüm