hamilelikte saç boyatma

heroprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
108
1
46
Bursa
Benim sorum şu hamile kalmayı daha 3 gün önce düşünmeye başladık ve ben yarın saç boyatıcam hamile olup olmadığımıda bilmiyorum ama eğer hamile isem 2, 3, günlükken bi zarar olurmu hamilelikte saç boyamanın bir zararı varmı :18:

Canım henüz hamile değilsen boyaya bilirsin ama kuaförler gebeliğin ilk 3 ay boyamıyorlar benim yengem hamileliği boyunca hep röfle yaptırdı oğlu şimdi 4 yaşında akıl küpü :) inşallah bebeğine kavuşursun tez zamanda...

İlk 3 ay boyatılmasını doktorlar önermiyorlar. 3 ay bittikten sonra da organik/bitkisel boya ile boyatılmalı saçlar. Ve tabi oryal-amonyak gibi açıcılardan uzak durulması gerekiyor. Sarı saçlara bir süre veda etmek lazım :) ne olmaz ne olmaz :)

hamileliğin ilk zamanlarında benim doktorumda izin vermemişti, anca 6-7 ayda diplerine gelmeden organik boya yaptırdım ona izin verdi..diplerine gelmesini organikte olsa istemedi.

Bende saçımı tekrar tekrar boyatmamak için hamile kalmadan önce koyu kestaneye boyatmıştım.boyattıktan 2 ay sonra hamile kaldım. Şuan 6 haftalık hamileyim ve saçlarım çok güzel gözüküyor. Boya kimyasal olduğu için kana karışıyormuş o yüzden sakıncalı diyorlar ve bende riske atlamak için boyatmıyorum.tavsiyem koyu renk saça dönmek bakımlı gözükmek için ideal bir seçim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…