slm kızlar 10 haftalık hamileyim ve saçlarımda epey beyaz çıktı boyada yapamadım zararlıdır die ama insan içinede çıkılmazki böyle elbetteteki bebeğim daha önemli ama benimde psikoloji bozuk oluo. size sorum şu olcak acaba şu ele yakılan kınayı yaksam bi sakıncası varmı yada deneyen lütfen yardım internette araştırdım ama doktorlarda 2ye bölünmüş durumda...lütfen bilgi deneyimlerinizi paylaşın..
bebeğinin sağlığı için bence tehlikeli olabilir bir tanıdığım hamileyken saçlarından çok rahatsızdı dipleri çıktığı için ama doktoru kesinlikle bitkisel boya olsa bile izin vermemişti zaten kına yaktıktan sonra pişman olabilirsin üstüne boya tutmuyor ve zararıda olabilir en iyisi doktoruna sormak tabi bence hiç deneme bile
bebeğinin sağlığı için bence tehlikeli olabilir bir tanıdığım hamileyken saçlarından çok rahatsızdı dipleri çıktığı için ama doktoru kesinlikle bitkisel boya olsa bile izin vermemişti zaten kına yaktıktan sonra pişman olabilirsin üstüne boya tutmuyor ve zararıda olabilir en iyisi doktoruna sormak tabi bence hiç deneme bile