Hamilelikte saç boyama

Hngi marka kullaniyorsunuz, renk tonu tam tuttu mu, ne kadar idare ediyor, yagmurda akiyor mu..genelde 75 ml gibi kutular...bir kutu ne kadar sure gidiyor ilk kullanimda bitiyor mu...biraz cok soru sordum ama kullanan birine ihtiyacim vardi
Ben beyaz kapatıcı sprey sıkıyorum.

Hngi marka kullaniyorsunuz, renk tonu tam tuttu mu, ne kadar idare ediyor, yagmurda akiyor mu..genelde 75 ml gibi kutular...bir kutu ne kadar sure gidiyor ilk kullanimda bitiyor mu...biraz cok soru sordum ama kullanan birine ihtiyacim vardi
Benim saç diplerim koyu kumral-kahve gibi bir renk. Koyu kahverengi loreal kullanıyorum. Yağmurda bilmiyorum sinüzitim olduğu için saçlarımı ıslatmıyorum banyodan sonra akıyor. 25 kullanım yazıyor üzerinde ama saymadım kaç kez yaptığımı tabii :)

Hamileyim 4 buçuk aylık saçımı boyatmak istiyorum bir sakıncası varmı
Emzirirken bile sıkıntı. Bebeğe zarar verir. Tabi ki de boyatmayın. Kimyasal sonuçta. Osman Gönülal doktorun bununla ilgili YouTube da videosu vardı sanırım. İzleyin derim.

Ben iki hamileliğimde de boyattım , boyanın bebeğe geçme gibi bi durumu oldugunu gösteren çalışma yok , hiç bi sorun yaşamadım , sadece içim rahat etsin diye ilk 3 ay bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…