• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte saç bıyatan varmıııı ??????????????

sevgen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
331
1
46
İzmir
kıslar merhabalarr hamileilikta saç boyatan varmı hiçç yada bu akonuda bilgisi olannnnn ?????

ben inanmıorum bi sakıncası olduğuna ama gene de boyatmıyorum insanda bi soru işareti oluo ister istemez:S saçlarım dinlensin biraz hiç olmzsa die kandırıorum kendimi:D

ben boyattım. hiçbir şey olmadı. bir doktorum boyatma, sabret demişti. diğer doktorum da bişey olmaz dedi. sonuç; birşey olmadı :)

Bence boyatmayın kimyasal sonuçta herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir bebeğinizin sağlığını riske atmaya değermi...9 aycık sabredin Allah bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin:nazar:

bitkısel boyalarla boyatabılırsın ama cokta kötü degılse yanı ıllada boyatman sart degılse dogumdan sonra boyat istersen

ben ilk bir aylıkken kuaförde boyattım bişi olmadı. sonrada 33 haftalıkken evde kokusuz boya olan casting boya aldım boyadım bişi olmadı dr boyama demişti ama bebişim maşallah sağlıklı şimdi 35 + 4 olduk. korma bişi olmaz :))

3 cu aydan sonra herkez boyatabilir pskoloklar tarafindan da kabul goruleni bu cunku annelerin moraleri cok onemli kendini guzel hisseden guzel goren anneler daha morali bir hamilelik gecirir

Back