hamılelıkte reflu:(

recell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
140
0
5,5 Aylik hamileyim ve inanilmaz mide yanmasi cekiyorum hatta dun bu yuzden uykumdan uyanip aciyla kustum:KK43: halada midem cok kotu..

geçmiş olsun canım,bende 23 haftalık hamileyim ve aynı sıkıntıyı bende çekiyorum,su bile içemiyorum bu yüzden,bana gaviscon şurup vermişti doktorum,çok dayanamazsam ondan alıyorum,sende doktoruna danışıp ilaç kullanabilirsin,bu sıkıntıyı çekicez malesef,kurtuluşu yok.

ben 33. haftanın içindeyim 2 hafta öncesine kadar pek şikayetim yoktu, ama artık bebek baskı yaptıkça midem yemek borum kavruluyo. bu gece uyuyamadım o yüzden. başımı yastığa koyunca coşuyo. 2 yastıkla yatıyorum bazen daha iyi geliyo. Allah hepimize dayanma gücü versin, bebeklerimiz için katlanıcaz...

bende fazla reflu olmadı canım oldugu sıradada gaviscon içtim hemen kestı yedıklerıne dıkkat et belki faydası olur gerı gelmesını etkıler bıde malum 2 yastıkla fılan yat belki iyi gelir :)

cok kotu bir durum bunu en iyi bilenlerden biriyim...hamileligimin ilk 5 ayi felaket gecti mide bulantisi kusma ve yanma...tam gecti derken yine basladi 36. haftamdayim ve hala devam ediyor hele bu aralar iyice beter bir hal aldi...insallah seninki yakinda gecer....

32 haftalik hamileyim. daha once mide yanmalarim oldu ama hafifdi. 2 gundur bu ne kizlar ya bogazimi biri SIKIYor sanki yanma girdigi an ayyyy ne feci bir sey Allah'im bu reflu dedikleri sey yaa. alt uts oldum iyice. sikayet de etmek istemiyorum ama dayanamiyorum yanmalar sirasinda.ne yapsam gecer bu yanma??? çok igrenc bisi yaa

bu durumu iyi bilirim hamilelikte gaviscon içmeden yatamazdım sabah akşam içerdim geceleri de başucuma 1 bardak ılık süt koyardım yanma oldukça 2 yudum içerseniz kesiyor sabaha kadar 1 bardak süt biterdi bazen
bir de yastıklarınız biraz yüksek olmalı kızlar
Allah kolaylık versin

arkadaşlar bende 20 haftalık hamileyim.reflü problemi bende de var.Rennie duo içiyorum ve çok iyi geliyor.prospektüsünde bebeğe hiç bir zararının olmadığı yazıyor.doktorum yazmıştı zaten.sizede tavsiye edebilirim.

benimde reflüm var 11 haftalık hamileyim çok şükür çok yanmam olmadı sadece baharatlı kızartma yediğim zaman olurdu bende dikkat etmeye çalışıyorum daha ilaç kullanmadım doktoruma yazdırdım olur diye şimdilik yok inşallah ileryen zamanlarda olmaz birşey.

canım yediklerine çok dikkat etmelisin hızlı ve çok yeme ayrıca yemekten sonra sakın yatma en az iki saat otur. Çubuk kraker bulundur yanında iyi geliyor uyanınca. doktorunada danış tabi bunlar benim doktorumun tavsiyeleriydi

reflü bende de var. rennie duo içiyorum, iyi geliyor. süt de iyi geliyor. doktora danışarak sorun çözülebilir. ek yastık desteği de sorunu hafifletebilir :)

bende de reflü var dokotrum rennie içebilirsin dedi napalım bebişlerimiz için biraz sabredicez

X