- 2 Mart 2024
- 753
- 157
-
- Konu Sahibi bayanacizane
İçerden geliyor titreşimli gibi. hissediyorum diyeyimRahimdeki sesi nası duyuyosunuz
Bebeğin hareketi olamaz mı kaçıncı haftadasınızİçerden geliyor titreşimli gibi. hissediyorum diyeyim
Yok onun hareketlerini biliyorum bu başka bir şey 19 oldumBebeğin hareketi olamaz mı kaçıncı haftadasınız
Ablamda horluyor dedi şaka yaptı ama djsjdj yok canım bu rahimin ortasında resmenbebek horluyor jdjdjbüyük ihtimalle bağırsaklardan veya mideden geliyor ses. rahimdeki sesi duymanız imkansız.
ilk defa duydum ben vallaAblamda horluyor dedi şaka yaptı ama djsjdj yok canım bu rahimin ortasında resmen
Valla çok garip şeyler yaşıyorum yaşlandım hamilelikte daha şimdiden djdjgilk defa duydum ben valla
sesi duydunuz mu? yoksa hissettiniz mi?Valla çok garip şeyler yaşıyorum yaşlandım hamilelikte daha şimdiden djdjg
Hissettim canım ama şimdi geçti inşallah tekrar etmez ve önemli bir şey değildirsesi duydunuz mu? yoksa hissettiniz mi?
sanmıyorum önemli olduğunu. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahHissettim canım ama şimdi geçti inşallah tekrar etmez ve önemli bir şey değildir
Amin inşallah hepimiz alalım emeğimizi boşa çıkarmasın rabbimsanmıyorum önemli olduğunu. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah