rica ederim canım.eğer seninde yaşadıkların,seni çok bunaltıyorsa git bi psikiyatriye.çünkü o stres anında yaşadıklarımızı kolay kolay kimse anlayamıyor.uzman birisinin yardımı gerçekten iyi geliyor.yoksa bebişleri kucağımıza almak için hepimiz can atıyoruz.mesela ben ailemden uzak bi şehirde gurbetteyim.eşim işe gidiyor ve ben bütün gün tek başımayım.çevrende görüşeceğin insanlarda olmayınca daha çabuk strese giriyorsun.yani hepimizin strese girmesine neden olan çeşitli etkenleri var.ben daha öncede bu rahatsızlıkları yaşadığım için biliyorum ki hepsi ilk hamilelik olmasından ve panik atak hastalığımdan kaynaklanıyor.emin ol ilaç kullanınca hiçbir rahatsızlığın kalmıyor.şuan tek sorun hamileliğimizden dolayı rahat ilaç kullanamamamız.geçen ay psikiyatr bana pasiflora (bitkisel bir şurup) yazdı.bebeklere de bi zararı olmaz dedi.ama sen yine de tek kalma,çevre edin,en azından bi kursa katıl dedi.normal ilaçlara 1-2 ay sonra geçeriz dedi.bu hafta çarşamba günü tekrar kontrollerim var.bazen çok iyiyim,bazende küçük çapta rahatsızlıklarım oluyor.ama mecbur sabredeceğim.bebişlerim için herşeye değer.yeter ki onlara bir zarar gelmesin.
rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.