hamilelikte önerebileceğiniz güneş kremi...

çocuklarıma ve kendime mustelanın kremini kullanıyorum.Alkol, Paraben içermiyor.

slm hamişler:) yaz geliyor ve yüzümde lekeler oluşmaya başladı. kullandığınız veya önerebileceğiniz güneş kremi markası var mı?
cnm babenin kremini tavsiye ederim 50 spf.. ben 3 senedir yaz kış kullanırım onu, doğru olanda yaz kış kullanmak..

Nemlendirici softlardan mı ?? Diğer güneş kremlerim hep nemli tutardı emin olamadım sağ ol şimdiden
Canim benim cildim cok problemliydiii....egzama vardi yanaklarimda.hamilelikten dolayi kortizonlu ilac da kullanamiyordum..kozmetik de yasak...corasetin pediyatrik diye bi krem verdi doktor..bebeklerde cok ileri pisik ve egzama da kullaniliyormus..onu suruyorum nemlendirici olarak...ustune de gunes koruyucu solante pregna verdi..gebeler icin uretilmis..

teşekkür ederim bende de aynı sorun vardı egzama gibi ama yüzümde çıkmıyodu solenta benim cildimi kabuklaştırdı. Doktoruma sorup kullanayım onay verirse tekrar teşekkür ederim

Başladım kullanmaya teşekkür ederim tekrar

banada eczacı önerdi solunte alamadım hala 85 tl dedei ama almma lazım ..nemlendiri ne alacağım bilemedim :8

banada eczacı önerdi solunte alamadım hala 85 tl dedei ama almma lazım ..nemlendiri ne alacağım bilemedim :8
canım nakit aldım ben 80 e verdiler eczaneden daha ucuzu yok. Mecburen aldım. Biran önce al benim gibi geciktirme yüzümde lekeler olunca aldım ben pişman oldum keşke daha önce alsaymışım. Mutlaka şapka da tak

mrb arkadaşlar ben de solente pregna güneş kremini aldım. normaldede çillerim olduğu için kesin lekelenmem olacaktı inş iyi gelir ve olabildiğince cildimi korurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…