- 3 Kasım 2022
- 601
- 276
Merhaba. 6 aylık hamileyim hamileliğin 2.ayından itibaren varislenmeye başladı bacaklarımın arkası Yürüyüş, bol su içmek dışında birşey yapmadım ancak bir faydası da olmadı ilk hamilelik bunun yanında vücut potansiyelim de zaten oldukça düşük. İnternet araştırmaları yaptım, kadın doğum uzmanına da danışacağım hiç danışmadım bu zamana kadar. Hamilelikte olan varislerin büyük çoğunluğu doğumdan sonra geçiyor yazıyor internette bu ne kadar doğru bu durumu deneyimleyen annelerimiz vardır forumda. Şimdilik varis çorabı alacağım bu şekilde geçip geçmediğini deneyimleyeceğim. Ayrıca anladığım kadarıyla biberiye yağı, at kestanesi balsamı gibi hamilelik süresinde kullanılması kesinlikle önerilmiyor. Ancak bebe yağı ile masaj yapılarak dolaşım arttırılabilir anladığım kadarıyla
Sizlerin doğumdan sonra varis probleminiz geçti mi? Ya da sizin gebelikte varis süreciniz nasıldı, nasıl çözümler ürettiniz?
Sizlerin doğumdan sonra varis probleminiz geçti mi? Ya da sizin gebelikte varis süreciniz nasıldı, nasıl çözümler ürettiniz?