Hayırlı günler arkadaşlar hangi yemegi tatlıyı yada meyveyi yersem o bana şişkinlik veriyor hareket edemez hale geliyorum yorgunluk çöküyor birden nedenini bilen varmı
Hamileliğin ilk dönemleri şişkinlik ve gaz çok oluyor. Düzenli yürüyüş yapmanızı, bol su tüketmenizi, yavaş yavaş, az az ve sık sık yemek yemenizi ve ağır yiyeceklerden kaçınmanızı tavsiye ederim
Ben ilk günden sistim
Hatta öyle değişik sistim ki daha hamile olduğumu bilmiyordum eşim test alıp gelcem yüzün gözün acayip sis hamilesin sen dedi
Öyle öğrendik hamile olduğumu da
Bazı bunyelerde böyle oluyor
Şeker yüklemesinde de temiz çıkmıştım yinede sistim
14 kilo vermiştim gebeliğin boyunca ama odemden dolayı bacagimdan sular akiyordu
Hayırlı günler arkadaşlar hangi yemegi tatlıyı yada meyveyi yersem o bana şişkinlik veriyor hareket edemez hale geliyorum yorgunluk çöküyor birden nedenini bilen varmı
Ilk 3 ay bende ruh gibiydim hep yatasim gelirdi karnim davul gibi olurdu sisko gibi gezerdim. 4.ay decavite basladim galiba vitamin iyi geldi suan hamile degil gibi rahat hissediyorum siskinlikte iniyo belli bi zaman sonra. Sadece hamis gobegin oluyo canm.
Ben 19 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah :) ama iki aydır çok çokk şişkinliğim oluyor. İlk zamanlar hiç olmamıştı. Şimdi çok fenayım. Daha bebişte küçük ama ilerde bebişte büyüdüğü zaman mide şişliği nasıl olcak bilmiyorum. Nasıl başediyorsunuz şişkinlik hazımsızlık olunca