hamilelikte okuduğunuz çocuk gelişim kitapları nelerdir

velaa

Canısı ve Annesi
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
42
5
hamile olduğumu öğrendım ve nette hemen araştırmaya başladım ne okuyum çocuğum için diye sizlerinde tavsıyenız varsa paylaşalım

hamile olduğumu öğrendım ve nette hemen araştırmaya başladım ne okuyum çocuğum için diye sizlerinde tavsıyenız varsa paylaşalım
bende 16 haftalık hamileyim haylırlı olsun kesinlikle FATMA AVCİ ANNELİĞE YOLCULUK VEYA ANNELİĞE İLK ADIM kitabını tavsiye ederim.ben aldım cok güzel bi kitap hersey yazıyor

'Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler' ve
'bebek Bakım sorunlarına Mucizevi Çözümler' Kitaplarını aldım ve tavsiye ederim.

bence fiziksel bakım zaten yapılıyor. asıl önemli olan nasıl yetistirecegin . paikoljisini bozmadan ..

çocukluk sırrı . pedagog adem gunes
doğal ebeveynlik .. adem gunes
güvenli bağlanma .... adem gunes

adem gunesin bir sürü kitabı var bence muhakkak okumalısınız . ben faydasını yasayarak gördüm .. hayırlı olsun ..

a dan z ye çocuk bakımını almayı duşunuyorum okuyan oldumu

Tracy Hogg'un kitabını okumuştum. Bir de Ayşe Öner'in Hamilelik ve bebek bakımı kitabını okumuştum. Ama en çok hastanenin verdiği Hamilelik Günlüğü isimli kitabı sevmiştim. Şimdi ikinci kez hamileyim ve aynı kitabı yeniden okumayı planlıyorum

ayşe önerin kıtabını herkez öneriyo bende deneyım bakalım

tracy hogg Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler ve niceleri:)):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…