• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte öksürünce sol kasık ağrısı

Berfin3333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
14
1
1
30
Merhaba arkadaşlar 4 haftalık hamileyim kasıklarım çok ağrıyor 2kinci hamileliğim bu ilkinde hiç öyle bişey olmamıştı hamile olduğumu bile anlamıyordum bu ikinci gebelikte öksürünce sol kasiğım fena şekilde ağrıyor sebebi nedir sizdede öyle oluyormu cvb verirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar 4 haftalık hamileyim kasıklarım çok ağrıyor 2kinci hamileliğim bu ilkinde hiç öyle bişey olmamıştı hamile olduğumu bile anlamıyordum bu ikinci gebelikte öksürünce sol kasiğım fena şekilde ağrıyor sebebi nedir sizdede öyle oluyormu cvb verirseniz sevinirim
daha yenı yerlesırken oluyor oyle . de hıc dr a kontrole gıttınız mı kese gorundu mu 4 hafta mı kesın?

Bende de aynı sorun var yeni gebeyim 4+5 yerleşme kanaması da yaşamıştım 1 hafta önce bu ara yumurtalıklarımda yani ben öyle hissediyorum ağrılar var sık sık bazen sol bazen sağ taraf neden olabilir acaba?

Bende de aynı sorun var yeni gebeyim 4+5 yerleşme kanaması da yaşamıştım 1 hafta önce bu ara yumurtalıklarımda yani ben öyle hissediyorum ağrılar var sık sık bazen sol bazen sağ taraf neden olabilir acaba?
Bende bugün yerleşme kanaması yaşadım kan değilde açık sarı su geldi korktum düşükmü olacak diye bir kaç yere sordum normal dedi

Bu ayın 22 nde doktora gidecem randevu aldım test yaptım çift çizgi çıktı en son addet tarıhim 24 ocak
İnşallah bi sıkıntı yoktur son adet tarihinizden epey geçmiş yerleşme çoktan olmuştur aslında ama normaldir inşallah gçnlümüzü ferah tutalım 🙆🏼‍♀️

İnşallah bi sıkıntı yoktur son adet tarihinizden epey geçmiş yerleşme çoktan olmuştur aslında ama normaldir inşallah gçnlümüzü ferah tutalım 🙆🏼‍♀️
Çok özür dilerim bugün benden böyle bir su geldi sizce normal mi korkmaya başladım ne olabilir sizce yerleşmemi 🥺

Eklentiler

• IMG_20220310_221106.jpg
    IMG_20220310_221106.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 337
  • Screenshot_2022-03-10-22-10-28-027_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-03-10-22-10-28-027_com.whatsapp.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 415
Yerleşme kanamasıdır inşallah benimkide buna benzerdi endişe etmeyin bir sorun olsa kanama devam ederdi diye düşünüyorum.

4 haftalikken bende de oyle oluyordu sol kasigimda agri oksururken falan o haric yine agrilarim oluyodu sol kasik bel agrisi karin alt kisim agrisi falan bende cok endiselenmistim dr kontrolunde hersey normaldi yerlesiyor demisti daha ..sonra 7 haftaya girerken gecti..ara ara agrilarim oluyor ama ilk bastaki gibi degil

4 haftalikken bende de oyle oluyordu sol kasigimda agri oksururken falan o haric yine agrilarim oluyodu sol kasik bel agrisi karin alt kisim agrisi falan bende cok endiselenmistim dr kontrolunde hersey normaldi yerlesiyor demisti daha ..sonra 7 haftaya girerken gecti..ara ara agrilarim oluyor ama ilk bastaki gibi degil
Dün benden su bide sarı akıntı karışık geldi sendede gelmişmiydi fotoğrafını paylaşmisim bı bakarmisin

Bende
Dün benden su bide sarı akıntı karışık geldi sendede gelmişmiydi fotoğrafını paylaşmisim bı bakarmisin
Evet bende de vardi sari akinti ve beyaz su gibi akinti sari enfeksyon olabilir sanirim doktor bana fitil vermişti onlari kullandim ama hala var yani.. 4 5 haftalikken surekli akintim oluyordu simdi 8 haftalik olucam var ama az az geliyor doktorum 10uncu haftada testler yapicak bakteri veya enfeksyon varmi diye bakilacak

Bende

Evet bende de vardi sari akinti ve beyaz su gibi akinti sari enfeksyon olabilir sanirim doktor bana fitil vermişti onlari kullandim ama hala var yani.. 4 5 haftalikken surekli akintim oluyordu simdi 8 haftalik olucam var ama az az geliyor doktorum 10uncu haftada testle
Bende

Evet bende de vardi sari akinti ve beyaz su gibi akinti sari enfeksyon olabilir sanirim doktor bana fitil vermişti onlari kullandim ama hala var yani.. 4 5 haftalikken surekli akintim oluyordu simdi 8 haftalik olucam var ama az az geliyor doktorum 10uncu haftada testler yapicak bakteri veya enfeksyon varmi diye bakilacak
Ben bir doktora söyledim bana dedi düşük riski olabilir korktum 🥺

Dinlenin yormayin kendinizi fazla bide kotu dusunmeyin stres cok etkiliyor allahim buyuk insallah bebisiniz simdi yerlesiyordur bol bol dua edin ,dinlenin,iyi beslenin.. doktorlar ilk basta herseyi soyliyebilir icinizi ferah tutun ben 5 haftaliken gitmistim dr ya o zaman keseyi gorduk

Back