• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte nişan gelmesi dedikleri olay nasıl oluyo yaşayan varmı???

alyamia

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
5
0
16
İstanbul
selam kızlar ben 36 haftalık hamileyim.ama bgn yumurta akı kıvamındaki akıntımın pembemsi oldugunu gördm.internetten baktm nişan gelmesi dio ama emin olamadm yinede yaşayan varsa bilgi verebilirmi lütfen

Nişane bir tıkaçtır doğumun başlangıç belirtilerindendir bir yada iki gün önce az miktarda olur ama senin için erken canım emin misin?başka bir şey olabilir mi?

evt bende erken die düşündüm zaten ama 36.haftadan itibaren gelebilir dio bi sitede.bide öle kanlı diil açık pembe benmki

en kısa zamanda doktorunla görüş derim.. çünkü nişan gelmesi doğumun başlamış olmasına da işaret ediyor.. dikkat etmelisin

Nişane söylediğin gibi olur bir iki damladan fazla olmamalıdır.Fazlaysa başka bir sorun olabilir yarın doktorunla bir görüş istersen canım.

Kızlar dün nişanım geldi 1 damla kırmızı kan ve arkasından onu takip eden minik pembe akıntı... Dr a gittim 2 cm açılmam var ama sancım yok. Bebeğim makat geliş olduğu için sezeryan günü almıştık ama belki döner normal doğururum diye bekliyorum.... Nişandan sonra bebek eli kulağındadır heran gelebilir dedi dr um.

Back