Hamilelikte nidilat/nidicart kullananlar

MadameCurie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
528
575
Kızlar selamlar 60-70 lerde sancım çıktığı için doktorum nidilat başladı, aranızda hamilelikte kullanan var mı? Nidilatı kestikten ne kadar süre sonra doğumunuz başladı? Doktorum 36. Haftaya kadar kullanacağını sonra keseceğini söylüyor ilaçsız ne kadar daha dayanabilirim merak ediyorum

Çok geçmiş olsun kaçıncı haftadaydınız ben de şimdilik endol alıyorum ama 32 de bırakacağız. Sonra nidilata mı geçiş olur bilmiyorum. Adalat nidilat gibi ilaçları kullanan çok gördüm. Genelde 35 36 dan sonra doğumu durdurmaya çalışmıyorlarmış. Bırakınca birkaç gün sonra doğum yapan da var miadını bekleyen de. Her türlü örnek gördüm yani Hastane ortamında mı verecekler ilacı evde mi ve kaç adet acaba? Ay çok soru sordum ama ben de merak ediyorum. Bence rahim ağzı açıklığına falan bağlıdır ilacın etkisi.

Şu anda 34+4’üm ikiz gebelik. 33+2 de ilk sancım çıktı 60larda. İlaca başta hastanede başlandı günde 6 doz sonra 4 e düşürdüler eve çıkarttılar. 4 e düşünce tekrar sancım çıktı ama doktorum 30 u bile sancı sayıyor kimisi hiç umursamıyor. 4 yetmiyor sana doz arttıracağız ama eve yollayamam yüksek doz ilaçla dedi 1-2 gün kadar 12 doz kullandım sonra 6 ya düşürüldü eve çıktım geri. 3 gündür evdeydim bugün yine 30 larda 1 tane sancım çıktı diye yatırdı 12 doza başladık. Ha son olarak rahim ağzımda açılma yok en son 30 mm ölçüldü:)

Ooo bayağı karışmış işler gözlem altında olmanız güzel haftanız da ileri minnoşlara sağlıkla kavuşursunuz umarım

İkiz gebeliğimde 32. Hafta itibariyle kullandım nidicard, çok faydasını gördüm bebeklerin toplanmasını karnımdaki sertleşmeyi önlüyordu . Doktorum 34. Haftada kesmek istedi ama ben devam etmek istediğimi söyledim , oda bana fazla kullanımın ameliyat sonrası rahimin toparlanmasına mani olduğunu söyledi 35. Haftada bırak dedi , bıraktım ve 36+0 da doğum yaptım

Ben de 36 da bırakacağım inşallah 37 ye atarım kendimi sizin sancılarınız kaçlarda çıkıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…