hamilelikte nescafe içmek

sunakrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
53
19
32
merhaba kızlar

9 haftalık hamileyim öğrendiğim günden beri hiç kahve içmedim. ama nescafe 2 si 1 arada burnuma çok güzel kokuyor. içmek istiyorum acaba bir zararı olur mu bir kere içsem

Forumda hamilelikte insanların yaptıklarını okuduktan sonra bu çok masum geldi bana. Ben haftada birkaç kere içiyorum sütlü kahve

merhaba kızlar

9 haftalık hamileyim öğrendiğim günden beri hiç kahve içmedim. ama nescafe 2 si 1 arada burnuma çok güzel kokuyor. içmek istiyorum acaba bir zararı olur mu bir kere içsem
Bir tane iç ne olacak çay içmiyor musun,o da çok içersen zararlı kahve de

Hiç kahve icilmeyecek diye bir şey yok endişe etmeyin. Kafein oranlarına göre günde 1 bardak açık çay 1 bardak kahve içilebilir.

merhaba kızlar

Bende hamile kalmadan önce deli gibi çay kahve tüketiyordum şimdi çayı günde en fazla 4 bardak içiyorum oda açık şekilde canım kahve istediğinde kahvemi de içiyorum Nescafe de içiyorum hatta hamburger pizza bile yedim kendimi kasmiyorum canım ne istiyorsa yiyorum dozunu kaçırmamaya çalışıyorum bence sizde kendinizi kasmayın canınız ne çekiyorsa yiyin için

ayyy hamburger aşıgıyım ben ama yemedim hiç doktor yeme dedi. yesemmiki bende

ayyy hamburger aşıgıyım ben ama yemedim hiç doktor yeme dedi. yesemmiki bende
Ay valla benim canım çekti hiç acimadim gömdüm hatta iki tane gömdüm hatta ben yerken ilk defa karnımda tıpırtı hissetim bence bebeğimin de çok hoşuna gitmiştir her zaman olmasa da arada bir yiyebilirim

Çalıştığım için arkadaşlarla hafta içi 1 fincan türk kahvesi içiyorum günlük, çayla aram yok ama hafta sonları kahvaltıda içiyorum. hamburger ve pizza bende yedim canım istedi çünkü. nescafeyi ekstra sevdiğim için süt ile yapıp eşime veriyorum genelde bi kaç yudum alıyorum da. Bilmiyorum ben mi çok rahatım eşim içerken kolasından yudumladığım da oldu çünkü canım istemişti.. ama bunların hiç birini abartı derecede yaptığımı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…