Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir tane iç ne olacak çay içmiyor musun,o da çok içersen zararlı kahve demerhaba kızlar
9 haftalık hamileyim öğrendiğim günden beri hiç kahve içmedim. ama nescafe 2 si 1 arada burnuma çok güzel kokuyor. içmek istiyorum acaba bir zararı olur mu bir kere içsem
Yaa neler yapıyorlarmış ben de çok pimpirikliyim insanların rahat olmasına şaşırıyorumForumda hamilelikte insanların yaptıklarını okuduktan sonra bu çok masum geldi bana. Ben haftada birkaç kere içiyorum sütlü kahve
valla çoğu gün çay bile içmiyorum ben bikaç günde bir bir bardak falan çay içiyorumBir tane iç ne olacak çay içmiyor musun,o da çok içersen zararlı kahve de
içeyim ozaman ya bişey olmaz heralde burnuma çok güzel koktu ofiste arkadaşlar içerken :)Forumda hamilelikte insanların yaptıklarını okuduktan sonra bu çok masum geldi bana. Ben haftada birkaç kere içiyorum sütlü kahve
Ben kahveden nefret ederim ama çaysiz yaşayamam yagunde iciyorum 4 kez filan bir sorun olacagini soylememisti doktorGunde 2 bardak acik cay yasak degil zaten hep iciyorum ben
yok banada yasak demedi cayı ama ben içmiyorum yinede aklımada gelmiyor zaten pekBen kahveden nefret ederim ama çaysiz yaşayamam yagunde iciyorum 4 kez filan bir sorun olacagini soylememisti doktor
Kahvede gunde bir kereden birsey olmaz diye duymustum benyok banada yasak demedi cayı ama ben içmiyorum yinede aklımada gelmiyor zaten pek
Bende hamile kalmadan önce deli gibi çay kahve tüketiyordum şimdi çayı günde en fazla 4 bardak içiyorum oda açık şekilde canım kahve istediğinde kahvemi de içiyorum Nescafe de içiyorum hatta hamburger pizza bile yedim kendimi kasmiyorum canım ne istiyorsa yiyorum dozunu kaçırmamaya çalışıyorum bence sizde kendinizi kasmayın canınız ne çekiyorsa yiyin içinmerhaba kızlar
9 haftalık hamileyim öğrendiğim günden beri hiç kahve içmedim. ama nescafe 2 si 1 arada burnuma çok güzel kokuyor. içmek istiyorum acaba bir zararı olur mu bir kere içsem
ayyy hamburger aşıgıyım ben ama yemedim hiç doktor yeme dedi. yesemmiki bendeBende hamile kalmadan önce deli gibi çay kahve tüketiyordum şimdi çayı günde en fazla 4 bardak içiyorum oda açık şekilde canım kahve istediğinde kahvemi de içiyorum Nescafe de içiyorum hatta hamburger pizza bile yedim kendimi kasmiyorum canım ne istiyorsa yiyorum dozunu kaçırmamaya çalışıyorum bence sizde kendinizi kasmayın canınız ne çekiyorsa yiyin için
Ay valla benim canım çekti hiç acimadim gömdüm hatta iki tane gömdüm hatta ben yerken ilk defa karnımda tıpırtı hissetim bence bebeğimin de çok hoşuna gitmiştir her zaman olmasa da arada bir yiyebilirimayyy hamburger aşıgıyım ben ama yemedim hiç doktor yeme dedi. yesemmiki bende