N nisa3535 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2024 95 12 3 20 Cuma 23:02 Konu Sahibi Konu Sahibi nisa3535 #1 Kızlar biraz fazla kiloyla hamile kaldım hem hareketsiz kalmak istemiyorum hemde ilk aylarım olduğu için yürüyüştende korkuyorum siz ne zaman yürüyüş yaptınız hamileyken ilk aylarda yürüyen oldumu şimdiden teşekkürler
Kızlar biraz fazla kiloyla hamile kaldım hem hareketsiz kalmak istemiyorum hemde ilk aylarım olduğu için yürüyüştende korkuyorum siz ne zaman yürüyüş yaptınız hamileyken ilk aylarda yürüyen oldumu şimdiden teşekkürler
pinarindunyasi Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2023 1.318 1.892 53 27 Cuma 23:06 Konu Sahibi Konu Sahibi nisa3535 #2 Tabii ki. Dusukten vs korkmayin hareket kadar guzel bir sey yok hamilelikte. İlk zamanlar halsizdim ama yine de cikmaya calisiyordum.
Tabii ki. Dusukten vs korkmayin hareket kadar guzel bir sey yok hamilelikte. İlk zamanlar halsizdim ama yine de cikmaya calisiyordum.
N nisa3535 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2024 95 12 3 20 Cuma 23:09 Konu Sahibi Konu Sahibi nisa3535 #3 pinarindunyasi .!.: Tabii ki. Dusukten vs korkmayin hareket kadar guzel bir sey yok hamilelikte. İlk zamanlar halsizdim ama yine de cikmaya calisiyordum Genişletmek için tıkla... pinarindunyasi .!.: Tabii ki. Dusukten vs korkmayin hareket kadar guzel bir sey yok hamilelikte. İlk zamanlar halsizdim ama yine de cikmaya calisiyordum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
pinarindunyasi .!.: Tabii ki. Dusukten vs korkmayin hareket kadar guzel bir sey yok hamilelikte. İlk zamanlar halsizdim ama yine de cikmaya calisiyordum Genişletmek için tıkla... pinarindunyasi .!.: Tabii ki. Dusukten vs korkmayin hareket kadar guzel bir sey yok hamilelikte. İlk zamanlar halsizdim ama yine de cikmaya calisiyordum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler