essen ve kezzo tebrik ederim sizi, çok doğru ve kaliteli besleniyorsunuz..benim doktorum da benzer şeyler önermişti
güya ben de dikkat ediyorum ama yok sizin menüleri okuyunca benimki parlak değil. her gün bir öğün protein bir öğün sebze olsun istiyorum ama her zaman denk getiremiyorum..bir de maşallah hiç gereksiz karbonhidrat almıyorsunuz..canınız istemiyor mu hamur işi, makarna vs? ben bu ikinci hamileliğimde maalesef karbonhidratra aşerdim. ilk 3 ay protein alamadım..balık ben de hala yiyemiyorum..şimdi 5 aylık oldum,şu karbonhidrat işini frenledim ama yine de canım özellikle istiyor arada...bir de ben sabah yumurta yiyince öğlen kesinlikle acıkmıyorum, öğleden sonra yemek yiyorum öğünlerim şaşırıyor bu sefer..
maşallah daha ne olsun:) ben her sabah 2 haşlanmış yumurta,beyaz peynir,gün içinde toplam 1 lt süt,öğleden sonra 1 dolu tabak meyve,her akşam yemeğinde sade yağsız et( haşşlama,kavurma,biftek gibi), her sabah aç karnına pekmez,sütle ceviz yiyorum.karışık yazdım ama hepsinin saati var.birde en az 3 lt su.balık yemiyorum doktor bu beslenme içinde cok dert deil balık dedi
anaaam maşallah kızlar ben hiç beslenemedim bu hamileliğimde.kanım,kalsiyumum çokk çok düştü.demirim 30 olması gerekirken 5 e düştü..şimdi evimin işini yapamıyorum..çocuklarıma doğru düzgün bakamıyorum..başım dönüyor yere düşüyorum..halbuki bu 2. gebeliğim ilkinde çok iyi beslenmiştim ben yaptım siz yapmadım hamilelilkte en önemli şey iyi beslenmek ve ilaçları düzgün kulllanmak.
ah çok teşekkür ederim canım.duygulandım birden.evet oturduğumuz yerde kimsem yok.bu aralar erkek kardeşim yanımda evin işine ve ikizlere bakmamda yardımcı oluyor sağolsun akşamları da eşim çocuklara bakıyor gece yatmadan çamaşırları asıyor ama beslenme işi ayrı bişey işte..anacığım burda olsaydı yedirirdi beni amaaa bayramdan sonra gelecek inşallah o zaman bakar..bi arkadaşım bile yok kızlaaar gurbet zorMiniğim bize gel bende 2 tane asker gibi abla 1 tane görümce var 2 mizede bakarlar şükür :)))
ah çok teşekkür ederim canım.duygulandım birden.evet oturduğumuz yerde kimsem yok.bu aralar erkek kardeşim yanımda evin işine ve ikizlere bakmamda yardımcı oluyor sağolsun akşamları da eşim çocuklara bakıyor gece yatmadan çamaşırları asıyor ama beslenme işi ayrı bişey işte..anacığım burda olsaydı yedirirdi beni amaaa bayramdan sonra gelecek inşallah o zaman bakar..bi arkadaşım bile yok kızlaaar gurbet zor