Hamilelikte nasıl besleniyorsunuz ?

aytulozturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
9
1
44
BEN 19+3 HAFTALIK HAMİLEYİM ÇOK FAZLA YÜRÜYEMİYORUM BELİMİN AĞRISINDAN BU YÜZDEN ÇOK KİLO ALDIM ŞİMDİDEN 8 KİLO VE DEVAMI GELİYOR. DR. BANA SABAHLARI 1 ADET YUMURTA - 1 DİLİM EKMEK VE PEYNİR YEMEMİ , ÖĞLEN ET-BALIK YADA TAVUK , AKŞAMLARI BAKLAGİL ARALARDADA ATIŞTIRMALIK MEYVE BUNUN YANINDA 3 BARDAK SÜT TAVSİYE ETTİ. BEN BUNA SADECE SABAHLARI UYUYORUM DOĞRUSU UYABİLİYORUM SÜT ,YUMURTA , CEVİZ , MEYVE YİYORUM GÜN İÇİNDE AMA BEBEK DEĞİL BEN KİLO ALIYORUM NE YAPMALIYIMMMM....:CüvCüv:

canım bunun için hamilelikte uzman bir diyetisyenden yardım isteyebilirsin. benim sana tavsiyem sık sık ve azar azar ye. bol meyve sebze et ye. abur cuburdan uzak dur. yani yapacak başka pek de bişey yok aslında

ekmek,makarna,pilav,hamur işleri,tatlı vs bu tur kılo aldırıcı yıyeceklerden uzak dur.ekmek yıyeceksın ama 1-2 ınce dılımı gecmemk kaydıyla.dıger yıyeceklerıde canın ıstedıgınde tadımlık olacak sekılde tuketeceksın..ileriki donemlerınde zorluk cekeceksın...

ben dıkkat ettıgım ıcın 18+3 um suan ve 1 kılo aldım
.

ben istemistim bi liste vermedi sadece dediki yiyebildigin kadar meyve sebze ye..bol su ic..haftada 1 balik ye...tatli ve sekerli seylerden uzak dur normaldeki gibi saglikli seylerle beslen dedi....

ben ekmegı fazla kaçırıyorum 5 cı aya girdım 18+2 yım 5 kılo aldım bu ay ekmek yemıcemmmm dıyet yapıcam

yok diyet falan yapmayın, sadece kendinizi yemeye kaptırmayın. doğumdan sonrası zor olur sizler için. valla doktorum 3 öğün ye dedi durdu 9 ay boyunca, ama ben yiyemedim ne yalan söyliyim. canım istemedikçe süt falan da içmedim. ekmek, poça, sandaviç tarzı şeyleri çok canım çekmedikçe yemedim. netice olarak 39. haftamdayım 6 kilo aldım. bebeğimin kilosu da maşallah iyi. abartmadığınız sürece ne isterseniz yiyin kızlar ya hamileyiz biz. sonuçta nasıl olsa verilir doğumun arkasından. çok da kasmayın bence...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…