HAMİLELİKTE NABIZ YÜKSEKLİĞİ YARDIM!!

nesibedirsultan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
17
2
1
Arkadaşlar 15 haftalık hamileyim ve nabzım 160ların üstünde. Kalp çarpıntım bitmiyor. Doktorum normal oldugunu söyledi, kan ilacı verdi. Kan sayımım:12 yani kansız değilim. bu kan değeri ile bu nabız sayısı sizce normal mi? Sizin böyle sorunlarınız oldu mu?

Tabikide normal ve doktorun normal dediğine göre neden bu panik canım azıcık sakinleş bu kaygın bile kalp çarpıntısı yaptırıyor olabilir.. ayrıca neden normal onuda söyleyelim çünkü vücudunda bir canlı gün geçtikçe gelişiyor. E haliyle kan miktarın artıyor vücudun daha fazla kan pompalamaya çalışıyor bu yüzden çarpıntı olması çok normal bende geçtim böyle bi dönemden ama gerçekten hiç panik yapmadım sende yapma lütfen :)

holter sonucuna göre kardiyoloji uzmanı ilaç verecekti fakat hamileyim diyince kadın doğuma yönlendirdi. o da tahlil istemeden, kanımın seviyesine bakmadan, olur böyle normaldir kansızlıktandır diyince endişelendim

Peki kan ilacına rağmen devam ederse bir daha söyle devam ettiğini doktoruna canım benim kan ilacından sonra geçmişti o yüzden panik yapma diyorum sana belki psikolojiktir sonuçta kalp olunca insan ister istemez endişeleniyor

Canım benim kan sayımım 13 ama demirim 50.. O sebeple bende de olabiliyor. Yediklerine de dikkat et. Onlar da etkiliyor. Oğlumda yaşadım hep yüksekti. Ama onda kan ve demir de normaldi. Belli olmuyor yani

Cok yukseldigini hissettiginde derin.nefes alip 4~ 5 saniye tuttuktan sonra yavasca ver canim. Panik ataktaki nabiz hizina cok iyi geliyor eminim sanada iyi gelecektir. Burdaki amac kandaki karbondioksit miktarini artirarak kalbin daha yavas atmasini saglamak. Cok fazla oksijen oldugunda kalp daha hizli çalışıyor.
Birde su klasik burundan al.gobegini şişirme tekniği de bircok seye iyi geliyor aliskanlik haline getirirsen. Eger psikolojik olarak da artiyorsa bu tarz seyler enazndan çarpıntı falan oldugunda seni rahatlatir.
Son olarak sıkıntı gelince la havle vela kuvvete illa billah cok etkili manen rahatlatiyor. Saglikli kal.

Canım benim de öyleydi senin haftalarında çok normal nabız yüksekliği fakat bir troid hormonlarına baktir bence atlama bu arada onlar da normal çıkarsa unutma ki panik ten nabız yükseliyor çünkü aynı şeyi bende yaşadım

Son durum ne acaba aynı durumdayım ben gidişat nasıl oldu

merhaba kızlar, bende 15. haftadayım. eskiden 70 olan nabzım şimdilerde 100civarında seyrediyor. normal mi acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…