• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte müthiş şişlik

Queenqo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
205
45
98
arkadaşlar merhaba ben 5+4 hamileyim ama hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren diyet yapmama rağmen kilo artışı yaşıyorum böyle birşey yaşayan var mı? Varsa geçici bir dönem mi bu?

Bende aynı durumdayım canım abartmiyorum ama her gün sanki yüzüm gobegim her yanım sisiyor gıdım desen sorma bende 5+4um evlenmeden önce 70 kılıyorum sabit evleneli 15 kilo almışım 85 ile hamile kaldım düşün ne duruma gelicem boyum 1.70 kilom normalinden çok üstünde yandım ben

Bende aynı durumdayım canım abartmiyorum ama her gün sanki yüzüm gobegim her yanım sisiyor gıdım desen sorma bende 5+4um evlenmeden önce 70 kılıyorum sabit evleneli 15 kilo almışım 85 ile hamile kaldım düşün ne duruma gelicem boyum 1.70 kilom normalinden çok üstünde yandım ben
Ben de evlenince on kg aldım ben ben 158 cm boyla

İkimizin fiziksel durumu aynı ben de fenayım

Back