• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte miyom sorunu olanlar

antikor

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
51
6
16
42
12 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce 0.8 cm olan miyom şimdi 6.4 cm olmuş :(( miyom rahmin dışında ama rahim ağzına yakınmış. Doktor düşük, erken doğum falan olabilir diyor. Benimle aynı problemi olan var mı. Moralim çok bozuk. Aynı problemi yaşayıpta doğum yapanlar var mı. Yada benimle aynı sorunu yaşayanlar varmı

Bende de var 3 cm kadar rahim duvarı dışında.onun dışında küçüklü miyomlarım var. Korkuyorum inşallah birşey olmaz. 2 kaybım var önceki gebeliklerde. Sebebi bilmiyoruz bir ihtimal miyomdan kaynaklı olabilir. Ama almak istemedi kaç doktora göründüysem bu şekilde hamile kaldım bende. Çok büyük miyomlarla hamilelik geçirenler var canım sıkma canını.tek doktora gitme ayrıca

12 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce 0.8 cm olan miyom şimdi 6.4 cm olmuş :KK43:( miyom rahmin dışında ama rahim ağzına yakınmış. Doktor düşük, erken doğum falan olabilir diyor. Benimle aynı problemi olan var mı. Moralim çok bozuk. Aynı problemi yaşayıpta doğum yapanlar var mı. Yada benimle aynı sorunu yaşayanlar varmı
Canım çok geçmiş olsun... Ben varım seninde aynı durumu yaşayan.. Benm miyomum rahim agzında ve almıyorlar.

Canım çok geçmiş olsun... Ben varım seninde aynı durumu yaşayan.. Benm miyomum rahim agzında ve almıyorlar.
Hamileyim kalbi durdu bebegımn ama mıyım kaynaklı değilmiş Dr corasprın verdi.. Hamile kalırsam diye

12 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce 0.8 cm olan miyom şimdi 6.4 cm olmuş :KK43:( miyom rahmin dışında ama rahim ağzına yakınmış. Doktor düşük, erken doğum falan olabilir diyor. Benimle aynı problemi olan var mı. Moralim çok bozuk. Aynı problemi yaşayıpta doğum yapanlar var mı. Yada benimle aynı sorunu yaşayanlar varmı
Bnmde ayni sorunum var cnm 7 cm miyomum vardi asiri kanama yapiyordu ameliyat oldum alindi 5 ay snra hamile kaldm smdi yine 2 cm miyom vardi ama buyudu mu bilmuyorum yakn zamnda sormadm doktora ve dogumuma az kaldi suan bi skntim yok ins bi sorun olmadan dogum yaparm miyom cogu kiside olabilyomus ve bi rahatszlk vermsze farkmeyebiliniyirms bnm ilk miyomum cok kanama yapyodu oyle farkettik bunuda bebek icin ultrsn ceklnce farkettk sen baska bir doktora daha git bnce ins sag salim kucagina alirsin

C
12 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce 0.8 cm olan miyom şimdi 6.4 cm olmuş :KK43:( miyom rahmin dışında ama rahim ağzına yakınmış. Doktor düşük, erken doğum falan olabilir diyor. Benimle aynı problemi olan var mı. Moralim çok bozuk. Aynı problemi yaşayıpta doğum yapanlar var mı. Yada benimle aynı sorunu yaşayanlar varmı[/

Canım ben de şuan 6cm 4cm 3cm olmak üzere büyük miyonlarım şuan 15 haftalık hamileyim ve iki gündür aşırı kasık ağrım var siz ne durumdasınız

Kızlar 15 haftalık hamileyim 6cm 4cm 3cm lik 3 miyonum var 5 günde bir progestan iğne oluyorum 2 gündür aşırı kasık ağrım var siz de ağrı oluyor mu acaba bu ağrım miyondan mı

Kızlar 15 haftalık hamileyim 6cm 4cm 3cm lik 3 miyonum var 5 günde bir progestan iğne oluyorum 2 gündür aşırı kasık ağrım var siz de ağrı oluyor mu acaba bu ağrım miyondan mı
Cnm Miyom agrısı evet... Alta baskı yapar.. Sürekli çişin varmış gibi hissedersin. 5 ay a kadar miyomun büyüyecek. Sakin ol canm
Birde mutlaka cok sık Dr kontrolü olsun..

Arkadaslar bende 13 haftalik hamileyim miyomum hamile olmadan once 2 cmdi simdi 4.5cm cok dua ediyorum buyumesin diye benim yerim biraz kotuymus cunku gun asiri agrim oluyor miyomdan kaynakli gerçekten yasayan anlar bunu rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Canım nasıl geçiyor hamileliğin ağrıların devam ediyor mu bende de 7 cm bir tane miyom var 5 haftalık hamileyim henüz korkuyorum

Merhaba arkadaslar benmde hamilelikten once 4cm miyom vardi suan 11 haftalik hamileyim miyomum 5 cm olmus. Insallah daha fazla buyumez cok korkuyorum

Benimde hamilelik döneminde myom vardı 9 ay boyunca bebisimle birlikte oda büyüdü son aylarima doğru sadece sabah yataktan kalkınca suyum geliodu 10 gun erken doğum yaptm sezeryan oldum ve sezeryan esnasında aldılar myomu 20 gün ayağa kalkamadım çok ağrım oldu ve zor bir ameliyat oluo Rabbim yardımcınız olsun

Selam arkadaw.ben de ayni senin durumundayim simdi.9haftalik hamileyim 7 sm miyom var.nasil oldu sende normal dogum yaptin inwallah

Selam arkadaw.ben de ayni senin durumundayim simdi.9haftalik hamileyim 7 sm miyom var.nasil oldu sende normal dogum yaptin inwallah
Canım iyi akşamlar,benimde 11 cm oldu miyomum 13 haftalik hamileyim.dr kontrolundeyim..sezeryan olcak dedi.miyomun yeri önemli diye biliyorum.

Canım iyi akşamlar,benimde 11 cm oldu miyomum 13 haftalik hamileyim.dr kontrolundeyim..sezeryan olcak dedi.miyomun yeri önemli diye biliyorum.
Allah yardimcimiz olsun canim..bende intramural.ne kadar tehlikeli bilmiyorun.doktorum dufaston verdi.sen hangi ilaclr kullaniyorsun ve konumu neresi?

Allah yardimcimiz olsun canim..bende intramural.ne kadar tehlikeli bilmiyorun.doktorum dufaston verdi.sen hangi ilaclr kullaniyorsun ve konumu neresi?
Hiç ilaç vermedi bana ,konumu güzel dedi.cinsel ilişkiyi yasakladı birde çalışma dedi,yürüyüş yasak öyle...haftaya miyom ölçümü istedi,kanama var mi bakılacak.7 aydan sonra hastaneye yatırabilirim,virajlı zor bir yolumuz olacak dedi.kuzum bir de tek miyomla hamile kalmadığını biliyorum.miyomdan önce hamilelik önermişti drum...

Hiç ilaç vermedi bana ,konumu güzel dedi.cinsel ilişkiyi yasakladı birde çalışma dedi,yürüyüş yasak öyle...haftaya miyom ölçümü istedi,kanama var mi bakılacak.7 aydan sonra hastaneye yatırabilirim,virajlı zor bir yolumuz olacak dedi.kuzum bir de tek miyomla hamile kalmadığını biliyorum.miyomdan önce hamilelik önermişti drum...
Kilo alma dedi miyomum etrafi yaglanmasin diye.ameliyattan önce hamilelik önermişti.simdi diyor,bebiş doğsun ameliyat edicem diyor.bakalim.

miyomu olan arkadaşlar, doğumunuz nasıl geçti? benim de boy boy miyomlarım var. sezaryende alma taraftarı olan doktor da var alınmaz kanama çok olur diyen de.. 4. ayımdayın, sırf bu miyomlardan dolayı doktoruma karar veremedim..

Back