• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte minoset kullananlar cevap yazarsanız sevinirim

yasamayiseviyorum

şansınla gel miniğim
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
1.457
4
46
Amasya
kızlar doktor izne gitmiş telefonuda kapalı doğuda gideceğim ilçede başka doktorda yok kaç gündür ateşten mahvoldum düşmüyor bir türlü ne yaptıysam geçmedi başımı kaldıramıyorum. tavuk suyu ıhlamur limon fayda etmedi bir türlü hemşire bir arkadaş minoset iç dedi içtim internette ilaç reçetesindede baktım zararsız yazıyordu ama yinede korkuyorum bebeğime birşey olur diye:50::50::50::50: daha 15 haftalık hamileyim birşey olmaz demi kızlar :50:

melekcim nasılsın canım benim denk gelemedik ne zamandır ben griple boğuşuyorum. içtim ama vicdanım sızladı minnoşuma birşey olmasııııın ilaç deyince insan korkuyor ama çaresiz kaldım

Sağol canım iyiyim ama için rahat olsun doktorada gitseydin aynı ilacı verirdi emin ol.. Sonuçta hamileyken kullanılabilecek ilaçlarda var.. Minosette bunlardan biri..
Bugün bende kullanmak zorunda kaldım basurdan dolayı.. Berbat bir gün geçirdim acillerdeydim..
Hamileyken hasta olmak ayrı bir zor oluyor..

Sağol canım iyiyim ama için rahat olsun doktorada gitseydin aynı ilacı verirdi emin ol.. Sonuçta hamileyken kullanılabilecek ilaçlarda var.. Minosette bunlardan biri..
Bugün bende kullanmak zorunda kaldım basurdan dolayı.. Berbat bir gün geçirdim acillerdeydim..
Hamileyken hasta olmak ayrı bir zor oluyor..

ayyyy meleeeek geçmiş olsun çoook çok üzüldüm. dediğin gibi hamilelikte çok zor çok hastalık birşey olacak korkusu yiyip bitiriyor insanı. şimdi nasılsın peki iyi misin biraz daha. içimi rahatlattın çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Oncelikle gecmis olsun...Benim migrenim vardi...Ilk hamileligimdede artti neyazikki..doktorum minoset yazmisti...rahatlikla kullanabilirsin demisti...ama kullanmamak icin kendimi cok tuttum...sonucta bir ilac...cok sukur ikinci gebeligim bas agrisiz geciyor..kutuyu kullanmadan rafa kaldiracagim insallah...

hamilelikte ağrı kesici olarak sadece parol ve minoset veriyolar arkadaşlar onlarda ne kadar fayda ederse muz ve kirazda iyi birer ağrı kesici aklınızda bulunsun

Merhaba arkadaşlar.. Ben de 6.haftam içindeyim.. Dün saatlerce beklememe rağmen korkunç bir baş ağrısından kurtulamadım.. Doktorumu aradım..Minoset ve Parol 6saatte bir toplamda günde 4 e kadar güvenle alabilirsin dedi.. Yani doğal yöntemlerle kurtulamazsanız son çare zararsız ilaçlar var:9: herkese sağlıklı ve rahat bir hamilelik dilerim :emir_bebek:

günlerdir miğren ağrısıyla boğuşuyrum mahvetti eni beynim çatlayacak artık dayanamadım aradım doktorumu minoset dışında bişey kullanamazsın dedi onu kullanıcam artık gerçekten hamilelikte hastalık ne kötü bişey miş allah yardım et:2:sin herkese....

Back
X