hamilelikte miğde yanması

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
arkadaşlar bende aşırı derecede miğde yanması var. Artık maden suyu v.s. içmek istemiyorum tiksindim. yani kalıcı çözüm istiyorum anlık rahatlama yetmiyor çünkü canım çok yanıyor resmen miğdeyle boğazım arası yara oldu yutkunurken bile acıyor :) güvenilir bi ilacı varmı bnun doktoruma sorayım. yada bitkisel çözüümü varmı

Ben renni duo şurup la geziyodum resmen canım geçici bi süreç bu ama zor :(

Benim de çok yanardı. Doktor talcid antiasit vermişti. Günde dört tane alabiliyordum :) genelde iyi geliyordu ama bazen aşırı yanıyordu hiçbir şey işe yaramıyordu. Yediklerine de dikkat et o yüzden :)

Benim de çok yanardı. Doktor talcid antiasit vermişti. Günde dört tane alabiliyordum :) genelde iyi geliyordu ama bazen aşırı yanıyordu hiçbir şey işe yaramıyordu. Yediklerine de dikkat et o yüzden :)
cnm evde dikkat ediyorumda iş yerindeki yemeklerde çok yanıyo artık nasıl yapıyolarsa iş yerinde oluyor süt içiyorum bir saat sonra tekrarlıyo

cnm evde dikkat ediyorumda iş yerindeki yemeklerde çok yanıyo artık nasıl yapıyolarsa iş yerinde oluyor süt içiyorum bir saat sonra tekrarlıyo
doğru iş yerinde seçme şansı olmuyor :( doktora git bari de yazsın bir şeyler. elma denedin mi o da alabiliyor yanmayı

doğru iş yerinde seçme şansı olmuyor :KK43: doktora git bari de yazsın bir şeyler. elma denedin mi o da alabiliyor yanmayı
hergün yiyorum evet iyi geliyor ama ondanda sıkıldım şöyle sbhtan içilen bi ilaç btun gun ağrısız acısız miğde istyorum :)) hatta şimdi bir elma yiyicem çantamda iki elme bir süt var :))

Sutu bir kutu gibi diilde bir kac yudum icin. Bi sure sonra mide yanmaniz tekrarlicak. O zaman da bi kac yudum icin. Ondan sonra tekrarlamiyor. Ama kesin cozum degil tabi. Ben son 3 ayda 12 sise gaviscon tuketmistim.doguma kadar sabredeceksiniz mecburen.

Sutu bir kutu gibi diilde bir kac yudum icin. Bi sure sonra mide yanmaniz tekrarlicak. O zaman da bi kac yudum icin. Ondan sonra tekrarlamiyor. Ama kesin cozum degil tabi. Ben son 3 ayda 12 sise gaviscon tuketmistim.doguma kadar sabredeceksiniz mecburen.
son 3 ayda gaviscon şu mavimsi kutudaki şurupmu sbah aç karınlamı içtin yaa doktorum bana dayan diyor ama ben dayanamıyorumm

son 3 ayda gaviscon şu mavimsi kutudaki şurupmu sbah aç karınlamı içtin yaa doktorum bana dayan diyor ama ben dayanamıyorumm
Evet o ama ac karnina falan diil. Midem her yandiginda ictim ki genelde yemeklerden sonra oluyodu yanma. Zor bi surec ama sebebi bebegin bunu dusun. Daha dayanilir olur.

Evet o ama ac karnina falan diil. Midem her yandiginda ictim ki genelde yemeklerden sonra oluyodu yanma. Zor bi surec ama sebebi bebegin bunu dusun. Daha dayanilir olur.
düşünüyorum cnm ama artık yara oldu bişey yiyemiyorum yaa

Aksamlari yatmadan buyuk bi bardak taze sıkılmis havuc suyu icmeyi dene. Reflu gastrit gibi sikayetlerde baya iyi geliyomus.

Gaviscon surubu bende denedim hem tadi kotuydu hemde pek bana fayda etmedi. Amaa rennie tablet var onu agzima atar atmz ferahlik hissediyorum hemen mide yanmam kesiliyor. Gunde 4 tane falan kullaniyorum bende.

Back
X