- 3 Eylül 2014
- 47
- 11
- 18
- 43
- Konu Sahibi prensescasper
-
Teşekkürler onu deneyeyim bari kendime engel olamıyorum sonrada vicdan azabı çekiyorum bebis bişey olacak diye..Hamsili pilav ye bence, aynı lezzet hem de yararlı :)
Ama karadeniz temalı restaurantta ye, limonu da sıkınca aynı, aynı valla
Evet bende internette okuyorum zararlı diyor zaten fakat dr ma sormadım henüz pazartesi kontrolüm var soracağım pilav üstüne karabiber ve limon sıkıp yedim bi dönem fakat isteğimi geçirmedi bu nasıl bişeyse as erme bole bişey sanırım anlamadım midye ye aseren hamiste hiç duymadim dogrusu bilemiyorumben midyenin zararlı şeyler barındırdığını duymuştum
Deniz ürünlerini zaten çok seviyor ve tüketiyorum hamile olmasam bile haftada 1 mutlaka balık yerim midye dolma da severim fakat bukadar canımın istediğini hiç görmemiştim marketle Evimin arası 5 dakika marketten midye leri aldığımda eve gitmeye sabredemedim açtım eve gidene kadar hepsini yedim oderece yani eşime anlatıyorum gülüyor allahtan canın sarma istememis yoksa Bahçedeki yaprakları sarıp yersin diyorBir de balık yemeyi dene belki geçirir canım. Benim doktorum (şu an hamile kalmaya çalışıyorum) çiğ köfteden, sokakta satılan yiyeceklerden uzak dur dedi. Herhalde midye dolma içindeki bir maddeye ihtiyaç duyuyor vücudun, balık sakinleştirebilir isteğini.
Deniz ürünlerini zaten çok seviyor ve tüketiyorum hamile olmasam bile haftada 1 mutlaka balık yerim midye dolma da severim fakat bukadar canımın istediğini hiç görmemiştim marketle Evimin arası 5 dakika marketten midye leri aldığımda eve gitmeye sabredemedim açtım eve gidene kadar hepsini yedim oderece yani eşime anlatıyorum gülüyor allahtan canın sarma istememis yoksa Bahçedeki yaprakları sarıp yersin diyor
Pazartesi randevum var sorucam Dr bütün kan tahlillerimde yapıldı hersey normaldi ama bilmiyorum yinede belkide bişey eksiktir vücudumda söylediğiniz gibi allah sizede kısmet eder hayirlisiyla inşallah en yakın zamanda..Ay
Ay kıyamam sana ben yaaa. Demir var mideyede, demir eksiliğin var da o yüzden mi böyle oldun acaba? Bi doktoruna mı sorsan canımcım? Hem bebeğe bi şey olur mu diye endişen gitmiş olur
Pazartesi randevum var sorucam Dr bütün kan tahlillerimde yapıldı hersey normaldi ama bilmiyorum yinede belkide bişey eksiktir vücudumda söylediğiniz gibi allah sizede kısmet eder hayirlisiyla inşallah en yakın zamanda..
Bende çok sağlıklı olmadığını biliyorum normalde seviyorum ayda yılda 1 denk gelirse yerim midye yi fakat bu bi garip garip şekilde canım istiyor yoksa zararlı biliyorum ama engel olamıyorum çikolata aşkı gibi şuanda asermek bole bişey mi onuda bilmiyorum belkide asermiyorum anlamış değilim henüz..Adet gören tek canli midye desem bi daha caniniz cekmez belki. Ha bi de cop ve kanalizasyon sularinda yasarlar. Icinde diski da bulundurabiliyormus bazen...
Gerisine siz karar verin...
Midyede cıva olduğunu duymuştum neyse 2 3 haftada 50 midyeden sonra canım cekmez herhalde artık diye düşünüyorum. .:) en azından öyle ümit ediyorum..İnşallah canımcım, sağol. Normalde de insanın canının bi şey çekmesi vücudun ona ihtiyacı olduğu anlamına geliyor. Mesela portakal, limon çekiyorsa C vitamini gerektiğini gösteriyor. Sakın bende ne eksiklik var diye panikleme, normal bir şey bu :)
Tatlım hiç midye yemedim yemem de.
Ama hamsili pilav benziyormuş madem onu tercih et.[/QU sadece pilav karabiber üstüne limon sıkarak yemistim ama idare etmemişti beni hamsi pilav biraz arastirmam lazim bu semtte 1 balikci var oda yaparmi bilmiyorum bugün 15 tane daha yedim umarım ilerleyen zamanlarda canım istemez diye düşünüyorum
Çokmu 3 haftadır 50 falan olmuştur sanırım15 mi :S
Çokmu 3 haftadır 50 falan olmuştur sanırım
Allah sağlıkla kucağına almayi nasib etsin bende yalnızca benim canım istiyor zannediyordum yanlız değilmişim peki bunu Dr nuza sorunuzu acaba ben yarin sorucam ama yinede merak ediyorum..ben çok severim aslında ama eşimle tanıştığımızdan beri yedirmiyo bana. tuvaletlerde yıkıyorlar o kabukları bizzat gözümle gördüm fırçalarla tuvalette temizliyorlar dedi. çok da seviyorum içim gidiyo yemediğim için. hamsili pilav fikrini değerlendireyim bende bari. bende hamileyim bu arada. yemiyorum ama hijyenine güvenmediğim için. yoksa çoook canım çekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?