- Konu Sahibi ayprensesi23
-
evet maalesef bünye meselesi ve ben galiba zayıf düşüyorum canım.. doktorumdan istedim fakat onun yerine serum yazdı gerektiğinde beni rahatlatacağını söyledi bi faydasını görmedim ne yazık ki.. kusmayla beraber bir kac damla geldi canım normalde de beni kan tuttuğu için daha da rahatsızlık veriyo:26:
dr da öyle söyledi devam ederse dahiliye ye gitmemi istedi. ama ultrsyn da herhangi bi problem olmadığını söyledi. bebeğin hareketleri var kalbi atıyo sadece kasılmaların var dedi oda zorlandığımdan olsa gerek
anladım canım evet açıkcası bayağı korktum ilk tecrübesizlik işte:)) çok teşekkür ederim:)
merhaba arkadaşlar ben gruba yeni katıldım. şikayetimi dr söylediğim halde bulantılarım bir türlü geçmek bilmedi serumların etkisi olmadı hiç ve beni mahvediyo. kendi işlerimi dahi yapamıyorum 11 haftalık hamileyim ne zaman geçer bebek için herhangi bi sakıncası var mı yardımcı olun lütfen
Cnm Allah yardımcın olsun ben çok çektim üç ayda yirmiden fazla serum takıldı bazen serum varken de kusuyo dum bazen serum bitince kusmaya başlıyordum. Hap daha da kusturuyo du kullanmadım. Her kustuğumda kan ve karın ağrısı oldu üçüncü aydan sonra beşinci aya kadar sabahları kustum doğuma kadar ara ara bulantim devam etti. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin cnmmerhaba arkadaşlar ben gruba yeni katıldım. şikayetimi dr söylediğim halde bulantılarım bir türlü geçmek bilmedi serumların etkisi olmadı hiç ve beni mahvediyo. kendi işlerimi dahi yapamıyorum 11 haftalık hamileyim ne zaman geçer bebek için herhangi bi sakıncası var mı yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?