- 1 Aralık 2016
- 63
- 15
- 3
- 34
- Konu Sahibi gunes-ates
Kizlar aranizda mide koruyucu kullanan varmi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mide koruyucu ne işe yarıyor acaba beni de bilgilendirebilir misiniz artık mide bulantısından ve istifra etmekten çok yoruldum
Anladım çok teşekkürlerbu mide koruyucu mide yanması için mide bulantısı için nasıl bir koruyucu var hiç bir bilgim yok maalesef![]()
Bulantı için doktordan bulantı hapı isteyebilirsin. Hamileler için yazılan haplar var. Rennie çiğneme tableti mide asitini dengeler belki çok az rahatlatabilir. İçeriği zaten zararsız, eczaneden alıp deneyebilirsinBu mide koruyucu ne işe yarıyor acaba beni de bilgilendirebilir misiniz artık mide bulantısından ve istifra etmekten çok yoruldum
Bulantı için ilaç yazdı dr ama içsem de çıktığı için bir işe yaramıyor maalesefBulantı için doktordan bulantı hapı isteyebilirsin. Hamileler için yazılan haplar var. Rennie çiğneme tableti mide asitini dengeler belki çok az rahatlatabilir. İçeriği zaten zararsız, eczaneden alıp deneyebilirsin
Sabah kalkış saatinden 2 saat öncesine saat kur hiç kıpırdamadan ilacını içip uyumaya devam et. Uyandığında daha az bulantın olur. Ya da doktoruna söyle ağızda eriyen bulantı hapları var kullanmanda mahsur görmezse ondan yazsın. SSK ödemiyor biraz pahalıBulantı için ilaç yazdı dr ama içsem de çıktığı için bir işe yaramıyor maalesef
Tamam çok teşekkür ederim bir de bunu deneyeyim yeter ki geçsinSabah kalkış saatinden 2 saat öncesine saat kur hiç kıpırdamadan ilacını içip uyumaya devam et. Uyandığında daha az bulantın olur. Ya da doktoruna söyle ağızda eriyen bulantı hapları var kullanmanda mahsur görmezse ondan yazsın. SSK ödemiyor biraz pahalı
mide koruyucunun bulantıyla alakası yok canım benimBu mide koruyucu ne işe yarıyor acaba beni de bilgilendirebilir misiniz artık mide bulantısından ve istifra etmekten çok yoruldum
Çok teşekkür ederim geçsin de herşeyi yaparım dr uma danışayım söylediğinizimide koruyucunun bulantıyla alakası yok canım benimseni çok iyi anlıyorum bende çok bulantı çektim şimdi azaldı ama geçmedi, 7. ayımdayım hala çekiyorum, kefir iyi geliyormuş ben kullamadım ama bir postta okumuştum yararını görmüşler, ben doktorum tavsiyesiyle zencefil içiyorum, kuru zencefil bi parça, üzerine bir kupa kaynar su 5 dk demliyorum içiyorum 2 kupayı geçmiyorum, bulantıyı bastırıyor, bana bu iyi geldi, sende doktoruna danış, kullan derse denersin bilgin olsun canım
mide yanmam için rennie şurup ve nexium tablet kullanıyorum 2 haftadır,29. haftalık gebeyim, doktorumun bilgisiyle, ama hergün içmiyorum mide yanmam tavan yaparsa içiyorumKizlar aranizda mide koruyucu kullanan varmi ?