Hamilelikte mide ilacı

Konsantreniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
1.466
501
123
30
kızlar daha önce konu açmıştım çok midem ağrıyor ne yapabilirim diye. Bugün kendi doktorum olmadığı için başka bi doktora gittim ve mide koruyucu hap içebileceğimi bebeğe zarar vermeyeceğini söyledi. Benim pek içime sinmedi doktorun bu dediği. Aranızfa hamile olup böyle ilaç içen ya da az çok bu ilaçları ve zararlarını bilen var mı?

Kızımda midem çok agriyordu ,gastrit gibi mide yanmasindan duramiyordum doktorum gaviscon surup vermişti
İyi geliyordu.

ben de mide yanmaları için gaviscon şurup kullanıyorum. istediğim kadar içebileceğimi ve bebeğe bir zararı olmayacağını söyledi doktorum.

Şu an hamilelik nedir deseler cesitli mide sorunlaridir diyecek durumdayim. Gaviscon da içiyorum zofran da. Hatta bazen pulcet te . bakalım bir sikinti olacak mi ;(

Şu an hamilelik nedir deseler cesitli mide sorunlaridir diyecek durumdayim. Gaviscon da içiyorum zofran da. Hatta bazen pulcet te . bakalım bir sikinti olacak mi ;(
Allah yardımcın olsun hayatım. Ben bir hafta önceye kdar hiç bir sorun yaşamıyordum. Daha önceden mide koruyucu içiyordum gastritim vardı ve çok sorun yaşıyordum. Aay bir haftadır sanki yemek boruma bişey takışmış gibi nasıl ağrım var. Midem yanıyor ağzıma ekşi su geliyor midemden. Allah kimseye vermez inşallah bunları çok çok zormuş

Kuzuum bende içiyorm gaviscon çok şükür bişey olmadı bendede gastrit vardı bahsetmiştim arada tutuyor gaviscon çok iyi geliyor benim doktorum bebeğe geçmeyen bi ilaç seni rahatlatır demişti öncedende ben midem rahatsızlanınca içiyodum bi sıkntı olmaz yani kuzucm :)

Sağol balım :)

Bana ilaç veremem dedi gudubet! Ay varsa ilaç bende kullanıyım perişanım midemin ağrısından yanmasından uyuyamıyorum

slm bende mide rahatsızlığı var ve cocuk düşünüyorum ben kendi genel cerrah drum mide koruyucunun hamileliğimde zararınolmayacagını söyledi

gaviskon ve renniye rahatlıkla içebilirsin ancak mide ağrısı varsa mide koruyucu hap kullanman daha iyi olur hap verdiyse rahatlıkla kullanabilirsin hamilelikte bir zararı yok bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…