- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 30
- Konu Sahibi Konsantreniz
-
ben de mide yanmaları için gaviscon şurup kullanıyorum. istediğim kadar içebileceğimi ve bebeğe bir zararı olmayacağını söyledi doktorum.kızlar daha önce konu açmıştım çok midem ağrıyor ne yapabilirim diye. Bugün kendi doktorum olmadığı için başka bi doktora gittim ve mide koruyucu hap içebileceğimi bebeğe zarar vermeyeceğini söyledi. Benim pek içime sinmedi doktorun bu dediği. Aranızfa hamile olup böyle ilaç içen ya da az çok bu ilaçları ve zararlarını bilen var mı?
Allah yardımcın olsun hayatım. Ben bir hafta önceye kdar hiç bir sorun yaşamıyordum. Daha önceden mide koruyucu içiyordum gastritim vardı ve çok sorun yaşıyordum. Aay bir haftadır sanki yemek boruma bişey takışmış gibi nasıl ağrım var. Midem yanıyor ağzıma ekşi su geliyor midemden. Allah kimseye vermez inşallah bunları çok çok zormuşŞu an hamilelik nedir deseler cesitli mide sorunlaridir diyecek durumdayim. Gaviscon da içiyorum zofran da. Hatta bazen pulcet te . bakalım bir sikinti olacak mi ;(
Sağol balım :)Kuzuum bende içiyorm gaviscon çok şükür bişey olmadı bendede gastrit vardı bahsetmiştim arada tutuyor gaviscon çok iyi geliyor benim doktorum bebeğe geçmeyen bi ilaç seni rahatlatır demişti öncedende ben midem rahatsızlanınca içiyodum bi sıkntı olmaz yani kuzucm :)
Ay kızların dediği ilaçtan içicem ben :/ midemi söküp atasım varBana ilaç veremem dedi gudubet! Ay varsa ilaç bende kullanıyım perişanım midemin ağrısından yanmasından uyuyamıyorum
Bende acile gidicem artık dayanacak gücüm kalmadıAy kızların dediği ilaçtan içicem ben :/ midemi söküp atasım var
slm bende mide rahatsızlığı var ve cocuk düşünüyorum ben kendi genel cerrah drum mide koruyucunun hamileliğimde zararınolmayacagını söyledikızlar daha önce konu açmıştım çok midem ağrıyor ne yapabilirim diye. Bugün kendi doktorum olmadığı için başka bi doktora gittim ve mide koruyucu hap içebileceğimi bebeğe zarar vermeyeceğini söyledi. Benim pek içime sinmedi doktorun bu dediği. Aranızfa hamile olup böyle ilaç içen ya da az çok bu ilaçları ve zararlarını bilen var mı?
pılcet bisey yapmıyor drum dediŞu an hamilelik nedir deseler cesitli mide sorunlaridir diyecek durumdayim. Gaviscon da içiyorum zofran da. Hatta bazen pulcet te . bakalım bir sikinti olacak mi ;(
Gittin mi canım acile? İlaç verdiler mi ne dediler?Bende acile gidicem artık dayanacak gücüm kalmadıyarın ilk iş acil
Hafta olarak bebeğin küçük riskli şuanda alacağın her ilaç zorda kalmayınca parol bile alma dediGittin mi canım acile? İlaç verdiler mi ne dediler?
Aaaa ay Allah şifa versin hayatımHafta olarak bebeğin küçük riskli şuanda alacağın her ilaç zorda kalmayınca parol bile alma dedi
Amin . Bi Dr böyle Şirince başkası ilaç yazsa yine içemem maalesefAaaa ay Allah şifa versin hayatım
gaviskon ve renniye rahatlıkla içebilirsin ancak mide ağrısı varsa mide koruyucu hap kullanman daha iyi olur hap verdiyse rahatlıkla kullanabilirsin hamilelikte bir zararı yok bunlarınkızlar daha önce konu açmıştım çok midem ağrıyor ne yapabilirim diye. Bugün kendi doktorum olmadığı için başka bi doktora gittim ve mide koruyucu hap içebileceğimi bebeğe zarar vermeyeceğini söyledi. Benim pek içime sinmedi doktorun bu dediği. Aranızfa hamile olup böyle ilaç içen ya da az çok bu ilaçları ve zararlarını bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?