Hamilelikte Mide Gazı

nailsofcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
427
284
53
Her iki saatte bir hicbir sey yememisim gibi acıkıyorum ama istahla yiyemiyorum.Azicik yiyebiliyorum sonra yine acikiyorum.Midem surekli faaliywt halinde gurul gurul.Surekli sesli sekilde geğiriyorum fenalık geldi artık.Benim gibi olaniniz var mi acaba?

Her iki saatte bir hicbir sey yememisim gibi acıkıyorum ama istahla yiyemiyorum.Azicik yiyebiliyorum sonra yine acikiyorum.Midem surekli faaliywt halinde gurul gurul.Surekli sesli sekilde geğiriyorum fenalık geldi artık.Benim gibi olaniniz var mi acaba?
Bende öyletiyim. Yemek yiyorum doymuyorum. Sanki mideme düşmüyor. Az az sık sık yiyorum öyle dengeliyorum işte. Ama hiç bi zaman tam doymuyorum.

Bende yemekten kalkıyorum ağzıma bir şeyler atma isteği duyuyorum daha yeni gebelik şimdiden böyle yaparsa ilerde ne olur bilmiyorum. Gaz da çok var bende

Ayyy iyi sevindim tek olmadigima.Ama yemek yemek iskenceye donustu cunku canim bir sey de istemiyor.Her iki saatte ne hazirlayip yiyebilirim ki.Ayni seyi yemek istemiyorum ama farkli bir sey de istemiyor canim.İyice piskopata bagladim.Aşersem daha kolaymis yani.En azindan canim bir seyler isterdi zorlanmazdim.

Ayyy iyi sevindim tek olmadigima.Ama yemek yemek iskenceye donustu cunku canim bir sey de istemiyor.Her iki saatte ne hazirlayip yiyebilirim ki.Ayni seyi yemek istemiyorum ama farkli bir sey de istemiyor canim.İyice piskopata bagladim.Aşersem daha kolaymis yani.En azindan canim bir seyler isterdi zorlanmazdim.

Şuan çok erken normal canının bişey istememesi. 16dan sonra baslarsın ger gördüğünü istemeye :dondurma:

Resmen beni anlatmışsın. İştah sıfır yarım saatte bir açlık hissi. İğrenç bi mide agrısı beraberin de bi ton gaz

Back
X