HAMİLELİKTE mide bulantısına çözüm yokmu?😢😢😢

Duaet96

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
215
106
28
Selamun aleyküm hanımlar ,ben 6+4 hamileyim ,6. Haftamda bebeği daha göremedik boş gebelik şüphesi var ,ama beta güzel birşekilde artıyor ve yolk kesesi oluşumu var ,yalnız benim midem çok kötü ve başıma vuruyor evde zombi gibi geziyorum kolumu kaldıracak halim olmuyor bu normal mi ?

7+4 te gördük biz .beta düzenli artıyorsa mide bulantısı da siddetliyse Dr güzel gidiyor demişti.cok şükür ki 17 haftaya geldik.ama bulantı hala gecmedi bezdim artik

Ben hiç bulantı yaşamadım ama arkadaşımın ablası bulantı tuttuğu zaman kuru fasülye yutuyormuş sabahları. Bunu yapan gebe doktor bu arada. Vardır bir bildiği diyerek tavsiye olarak önereyim kuzum

7+4 te gördük biz .beta düzenli artıyorsa mide bulantısı da siddetliyse Dr güzel gidiyor demişti.cok şükür ki 17 haftaya geldik.ama bulantı hala gecmedi bezdim artik
Benimde bulantı bebek görünücekmi stresi kalbi atıcakmı stresi herşey üst üste

Haftam 32; hala sabah kusması bulantılar devam ha birde ek olarak mde yanması ..

Bende 5 haftayı geçiyorum sanırım. 6.haftama girmiş de olabilirim. Benimde midem acayip bulanıyordu. Halsizlik sürekli uyku derken. Gebeliğim normal doktor boş gebelik vs demedi. İnşaAllah seninkide normal gebelik tir canım Rabbim hayırlısından ayırmasın. Allah yardımcın olsun

Allah razı olsun ben hep aynı doktora gittim ve sürekli farklı asistanlar vardı hep moralim bozuldu kafam karıştı 5 veya 6 defa beta yaptırdılar hep yükseldi yüksek dediler ilk başta kese şekli bozuk dediler sonra kesenin şekli düzgün dediler ohooo

Mide bulantısı bebeğin kalbinin atmasıyla başlar canım için rahat olsun o yüzden bebek var pıt pıt da atıyor kalbi. Bulantı bende de hala var ayva havuç kraker yiyorum ama nafile

Mide bulantısı bebeğin kalbinin atmasıyla başlar canım için rahat olsun o yüzden bebek var pıt pıt da atıyor kalbi. Bulantı bende de hala var ayva havuç kraker yiyorum ama nafile
Allah razı olsun canım içime su serptin ,bende ayva yiyebiliyorum,kraker çok yiyincede bulanıyor birde üstüne mide gaz yapıyor gülü seven dikenine katlanıyor doğrusu

Allah razı olsun canım içime su serptin ,bende ayva yiyebiliyorum,kraker çok yiyincede bulanıyor birde üstüne mide gaz yapıyor gülü seven dikenine katlanıyor doğrusu☺
Şöyle düşün hiç bir belirti olmasa nerdeyse 20. Haftaya kadar her hafta doktora gideceksin orda mı iyi mi hissetmiyorum diye ki doktorlar aydan ayda gelmeni istiyorlar maalesef bulantı kötü ama ben burdayım diyor bebek bu kalp attıkça seni süründüreceğim anne diyor.

Çok tatlısın canım benim hayırla ve sağlıkla kucağına al bebeğini bizlerede dua et ...inşaAllah Çarşamba randevum var buralara güzel haberle geliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…