Benimde bulantı bebek görünücekmi stresi kalbi atıcakmı stresi herşey üst üste7+4 te gördük biz .beta düzenli artıyorsa mide bulantısı da siddetliyse Dr güzel gidiyor demişti.cok şükür ki 17 haftaya geldik.ama bulantı hala gecmedi bezdim artik
Allah razı olsun canımBen hiç bulantı yaşamadım ama arkadaşımın ablası bulantı tuttuğu zaman kuru fasülye yutuyormuş sabahları. Bunu yapan gebe doktor bu arada. Vardır bir bildiği diyerek tavsiye olarak önereyim kuzum
Anam korkutma bizleriHaftam 32; hala sabah kusması bulantılar devam ha birde ek olarak mde yanması ..
Korkma kuzum herkes aynı olmuyorAnam korkutma bizleri
Bende 5 haftayı geçiyorum sanırım. 6.haftama girmiş de olabilirim. Benimde midem acayip bulanıyordu. Halsizlik sürekli uyku derken. Gebeliğim normal doktor boş gebelik vs demedi. İnşaAllah seninkide normal gebelik tir canım Rabbim hayırlısından ayırmasın. Allah yardımcın olsunSelamun aleyküm hanımlar ,ben 6+4 hamileyim ,6. Haftamda bebeği daha göremedik boş gebelik şüphesi var ,ama beta güzel birşekilde artıyor ve yolk kesesi oluşumu var ,yalnız benim midem çok kötü ve başıma vuruyor evde zombi gibi geziyorum kolumu kaldıracak halim olmuyor bu normal mi ?
Allah razı olsun ben hep aynı doktora gittim ve sürekli farklı asistanlar vardı hep moralim bozuldu kafam karıştı 5 veya 6 defa beta yaptırdılar hep yükseldi yüksek dediler ilk başta kese şekli bozuk dediler sonra kesenin şekli düzgün dediler ohoooBende 5 haftayı geçiyorum sanırım. 6.haftama girmiş de olabilirim. Benimde midem acayip bulanıyordu. Halsizlik sürekli uyku derken. Gebeliğim normal doktor boş gebelik vs demedi. İnşaAllah seninkide normal gebelik tir canım Rabbim hayırlısından ayırmasın. Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun canım içime su serptin ,bende ayva yiyebiliyorum,kraker çok yiyincede bulanıyor birde üstüne mide gaz yapıyorMide bulantısı bebeğin kalbinin atmasıyla başlar canım için rahat olsun o yüzdenbebek var pıt pıt da atıyor kalbi. Bulantı bende de hala var ayva havuç kraker yiyorum ama nafile
Şöyle düşün hiç bir belirti olmasa nerdeyse 20. Haftaya kadar her hafta doktora gideceksin orda mı iyi mi hissetmiyorum diye ki doktorlar aydan ayda gelmeni istiyorlar maalesefAllah razı olsun canım içime su serptin ,bende ayva yiyebiliyorum,kraker çok yiyincede bulanıyor birde üstüne mide gaz yapıyorgülü seven dikenine katlanıyor doğrusu☺
Çok tatlısın canım benim hayırla ve sağlıkla kucağına al bebeğini bizlerede dua et ...inşaAllah Çarşamba randevum var buralara güzel haberle geliyimŞöyle düşün hiç bir belirti olmasa nerdeyse 20. Haftaya kadar her hafta doktora gideceksin orda mı iyi mi hissetmiyorum diye ki doktorlar aydan ayda gelmeni istiyorlar maalesefbulantı kötü ama ben burdayım diyor bebek bu kalp attıkça seni süründüreceğim anne diyor.